Palmia Oy

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Uudenmaan alueelle

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 18.10.2024, 11:00
  • Haku päättyy 03.11.2024, 23:59
  • 03.11.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia Uudenmaan alueelle

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoustyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin Uudenmaan alueelle.

Työtehtävät

Haemme riveihimme tarvittaessa töihin kutsuttavia toimitilahuoltajia ja laitoshuoltajia. Kohteet sijaitsevat Nurmijärven, Hyvinkään, Mäntsälän ja Järvenpään alueilla.

Laitoshuoltajana toimit esimerkiksi terveysasemien, palvelutalojen ja kuntoutuskeskuksien siivoustehtävissä. Toimitilahuoltajana kohteitasi voivat olla esimerkiksi asumisyksiköt ja virastotalot. Tehtäviisi kuluvat kohteesta riippuen ylläpitosiivouksen ja perussiivouksen työtehtävät.

Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava. Työ sisältää sekä lyhyempiä, että pidempiä tuurausjaksoja. Reippailla tuuraajilla on hyvät mahdollisuudet edetä suurempiin tuntisopimuksiin!

Työajat vaihtelevat klo 6:00 – 22:30 välillä. Vuoroja on tarjolla kaikkina viikonpäivinä. 

Miksi meille? 

Palmia on luotettava palvelualojen toimija, joka arvostaa työntekijöitään. Tarjoamme etenemismahdollisuuksia monipuolisten kohteiden parissa, ja tuemme henkilöstöämme ensiluokkaisen palvelukokonaisuuden toteuttamisessa. 

Tämän tehtävän tuntipalkka on koulutustasosta riippuen:

  • 12,17 – 13,03 €/h

Pohjapalkan lisäksi pääset nauttimaan AVAINTA ry:n työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaisista kokemusvuosilisistä: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Lisäksi tarjoamme työsuhde-etuina E-passin, työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja. 

Tutustu meihin katsastamalla Siivouspalvelut työpaikkana ja lukemalla Työnantajalupauksemme 

Millaista tyyppiä etsimme?

Edellytämme suomen kielen osaamista, aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja valmiutta mukautua vaihteleviin työtehtäviin. Laitoshuoltajan tehtäviin edellytämme myös laitoshuoltajan tutkintoa.

Toivomme löytävämme luotettavan ja itsenäisen siivousalan osaajan, jolla on valmius työskennellä useammassa kohteessa Uudenmaan alueella. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Kiinnostuitko?

Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja toiveistasi työpaikan sijainnin suhteen. 

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla osoitteesta rekrytointi@palmia.fi.

Tule osaksi porukkaa, jossa jokaista arvostetaan!

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.