Palmia Oy

Myyntipäällikkö – Helsingin Hihna Oy, Vantaa

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.09.2024, 15:00
  • Haku päättyy 25.09.2024, 23:59
  • 25.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myyntipäällikkö – Helsingin Hihna Oy, Vantaa

Helsingin Hihna on 2002 perustettu kumi- ja muovikuljetinhihnoihin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kumiset ja muoviset kuljetinhihnat, kumimatot, tekniset kumit sekä hihnatarvikkeet. Toimintamme kuuluu edustamiemme tuotteiden maahantuonti, valmistus ja jatkojalostus sekä asennus asiakaskohteisiin 24/7-sopimusasiakkaille. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Helsingin Hihna Oy on osa Etola-yhtiöitä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle vastuuntuntoista ja asiakaskeskeistä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi iloista ja energistä tiimiämme.

Tehtäviisi kuuluu yrityksen myyntitiimin johtaminen; suunnitelmat, motivointi, aikataulutus, tavoitteiden asettaminen ja seuraaminen. Lisäksi kumisten ja muovisten kuljetinhihnojen myynti, asiakaskäynnit teollisuudessa ja uusasiakashankinta.

Toivomme hakijoilta kaupallisen tai teknisen alan koulutusta. Eduksi katsomme kumi- ja kuljetinhihna-alan aikaisemman tuntemuksen.

Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset kollegat.

Arvostamme ahkeruutta ja iloista, sekä motivoitunutta asennetta. Kehität itseäsi jatkuvasti opettelemalla uutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erikoisalalla, vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Tero Mujunen puh. 044 0484310 tai Alex Mittson puh. 050 5487744.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

ETOLA- yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.   Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 600M € ja henkilöstömäärä 1700. 

 

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

    • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!

 

  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.


Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

    • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!

 

  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.