Oy Ankkalampi - Ankdammen Ab

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA RAUNISTULAN ANKKALAMPEEN TURKUUN

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 15.10.2024, 12:10
  • Haku päättyy 30.10.2024, 18:00
  • 30.10.2024, 18:00

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA RAUNISTULAN ANKKALAMPEEN TURKUUN

Rauistulan Ankkalampi on 40 paikkainen pieni päiväkoti Turun keskustassa. Tarjoamme ikäryhmätasoista varhaiskasvatusta pienryhmissä, jotta jokainen lapsi voidaan kohdata yksilönä. Talossamme työskentelee 6 varhaiskasvattajaa, ryhmäavustaja sekä laitosapulainen. Toimintamme kulmakiviä ovat rauhallinen arki ja monipuolinen pienryhmätyöskentely. Päiväkodissamme on 3-5 -vuotiaiden ryhmä sekä alle 3 -vuotiaiden ryhmä.

Olet ammattilainen suurella A-kirjaimella, idearikas sekä lapsityötä rakastava varhaiskasvatuksen opettaja tai sosionomi, joka taitaa englannin kielen. Arvostat pientä päiväkotiympäristöä sekä laadukasta ja turvallista varhaiskasvatusta. Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Sinulla pysyvät langat käsissä, nautit vastuullisista työtehtävistä ja olet joukkuepelaaja.

Tarjoamme sinulle pienen kodinomaisen päiväkodin, jossa tukenasi on ammattitaitoinen, motivoitunut ja osaava tiimi. Tarjolla oleva työtehtävä on määräaikainen, mutta Sinulla on mahdollisuus osaamisen kautta vakinaistaa itsesi osaksi tiimiämme. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään marraskuun 2024 aikana.

Ankkalampi on hyvinvoinnin, laadukkaan arjen ja toiminnallisen kaksikielisyyden päiväkoti. Samalla se on ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökunnan työpaikka! Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Turussa ja työllistämme jo yli 130 varhaiskasvattajaa. Tiimeissämme työskentelee yksiköiden vastaavia varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia, varhaiskasvatuksen opettajia sekä päiväkotiapulaisia. Olemme vakavarainen, kotimainen työnantaja.

Lisätietoja Ankkalammesta löydät osoitteesta www.ankkalampi-ankdammen.fi
Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka G-palkkaluokka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Mikäli olet kiinnostunut mahdollisuudesta työskennellä Raunistulan Ankkalammessa, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 30.10.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@ankkalampi-ankdammen.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,