Oy Ankkalampi - Ankdammen Ab

Kvaak kvaak – Sinä LASTENHOITAJA, joka teet työtä suurella sydämellä, etsimme juuri Sinua!

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 15.10.2024, 12:20
  • Haku päättyy 30.10.2024, 18:00
  • 30.10.2024, 18:00

Kvaak kvaak – Sinä LASTENHOITAJA, joka teet työtä suurella sydämellä, etsimme juuri Sinua!

Oletko syliä, huolenpitoa ja lämpöä tarjoava VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJA, jota etsimme? Tahdotko tehdä töitä pienessä päiväkodissa, kodinomaisessa ympäristössä motivoituneiden työkavereiden kanssa? Oletko työtavoiltasi sensitiivinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen? Jos vastasit kyllä, olet kenties etsimämme henkilö päiväkotiimme!

Meillä pääset osaksi huipputiimiä ja työskentelemään motivoituneiden ammattilaisten kanssa. Henkilökuntamme yhteishenki on vahva ja työpäivistämme ei kovan kiireenkään keskellä puutu iloa ja huumoria.

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa päiväkotiimme Turun Raunistulan ja Martinmäen Ankkalampi -päiväkoteihimme. Toimit ammattitaitoisessa sekä motivoituneessa tiimissä, jossa pääset tuomaan oman ammattitaitosi sekä vahvuutesi esille. Olet asiakaspalvelutaitoinen ja nautit lasten kanssa työskentelystä. Työskentelykielesi on suomi, mutta englannin kielen taitoa on myös hyvä olla.

Arvostamme vastuuntuntoista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet koulutukseltasi lastenohjaaja tai lähihoitaja, miksipä et alaa opiskeleva. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa saat tehdä työtä omalla persoonallasi ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja päästä positiivisesti vaikuttamaan Ankkalammen varhaiskasvatukseen. Olemme vakavarainen, kotimainen työnantaja.

Hae heti, paikka täytetään paikat oikean talentin löydyttyä ja työtkin pääset aloittamaan nopeasti. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV.

Lisätietoa Ankkalammesta löydät osoitteesta www.ankkalampi.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka TES:in mukainen, G-palkkaluokka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:rekry@ankkalampi-ankdammen.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: