Osuma Henkilöstöpalvelut Oy

Kokoonpanoasentaja Vieremälle / Ponsse Oyj

  • Sijainti Vieremä
  • Julkaistu 16.09.2024, 9:58
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Kokoonpanoasentaja Vieremälle / Ponsse Oyj

Haemme Ponsse Oyj:lle kokoonpanoasentajia pidempiaikaiseen työsuhteeseen Vieremän metsäkonetehtaalle. Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Aloitat työskentelyn Osuma Henkilöstöpalveluiden kautta, ja työtä on tarjolla ainakin vuoden loppuun.

Alussa oli savotta, pokasaha ja Einari. Tänään maailman parhaat metsäkoneet.

Ponsse Oyj on tänä päivänä yksi maailman suurimmista tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden valmistajista. Yritys sijaitsee edelleen samalla paikalla Vieremällä kuin perustamisvuonnaan 1970.

Asentajana Ponssella:

Työ on pääasiassa mekaanista ja hydraulista asennusta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää asennuksen perustaitojen hallintaa.

Katsomme eduksesi alan ammatillisen tutkinnon sekä aiemman työkokemuksen. Ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä saat tehtävään koulutuksen. Arvostamme motivaatiota oppia sekä oikeaa asennetta tekemiseen.

Tarjoamme sinulle nykyaikaisen ja tehokkaan työympäristön sekä työyhteisön täyden tuen tehtävään metsäkonealan huipulta:

Metsäkonetehtaan sisälogistiikka on kehitetty vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden haasteisiin. Ponsselaisuus on lupsakkaa ja reilua meininkiä – asiakasta palvellaan ja töitä tehdään tosissaan, muttei totisina. Työyhteisössämme työskentelee kymmeniä innokkaita, motivoituneita ja ammattitaitoisia henkilöitä. Yrityksen menestyksestä otetaan ja kannetaan vastuuta yhdessä. Henkilöstön merkitystä ja arvostusta on Ponssella aina korostettu. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin, kokee työnsä mielekkääksi ja haluaa kehittyä työssään.

Tutustu lisää Ponsseen osoitteessa www.ponsse.com/fi/

Voit myös käydä katsomassa uratarinoita Ponsselta osoitteessa: https://ura.ponsse.com/

Haluatko liittyä joukkoomme?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella, sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä: Osuma Henkilöstöpalvelut, Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: