Osuma Henkilöstöpalvelut Oy

Kokki / Periscope

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 05.09.2024, 13:50
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Kokki / Periscope

Etsimme asiakasyrityksellemme Ravintola Periscopeen kokkia toistaiseksi voimassa olevaan ja kokaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Tehtävänkuvaasi kuuluu ravintolan a la carte -ruuan valmistuminen ja asiakkaille loistavan makunautinnon takaaminen. Etsimämme henkilö on tunnollinen tiimipelaaja, jolla on jo rautainen kokemus kokin tehtävistä tai todellista paloa kehittyä alan huipuksi. Alan koulutus katsotaan eduksi, ja tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Kauppakeskus Ratinan huipulla sijaitsevasta ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Voit tutustua tarkemmin ravintolaan ja sen ainutlaatuisiin maisemiin osoitteessa: www.ravintolaperiscope.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella ja liity mukaan ammattitaitoisen tiimin joukkoon näköalapaikalle! Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen, puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: