Osuma Henkilöstöpalvelut Oy

Keittiömestari / Kuopion Klubi

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 16.09.2024, 9:58
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Keittiömestari / Kuopion Klubi

Haemme asiakasyrityksellemme VS Ravintolat Oy:lle keittiömestaria Kuopion Klubille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon. Työt alkavat sopimuksen mukaan syys-lokakuun vaihteessa. Työ on kokoaikainen työaikojen sijoittuen eri tapahtumien ja tilaisuuksien yhteyteen myös arkipäiville. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi.

Keittiömestarina työnkuvaasi kuuluu muun muassa esihenkilötyötä, tilauksien tekoa, ruokatuotteiden suunnittelua sekä tehokkuuden ja laadun seurantaa. Keittiömestari on avainasemassa keittiön operatiivisessa arjen toiminnassa.

Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä keittiössä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Myös luovuus ja aito innostus ruokaa kohtaan ovat toivomiamme ominaisuuksia. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutustaustan, ja tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Kuopion klubi tarjoaa upeat juhlatilat kaikenlaisien tilaisuuksien järjestämiseen syntymäpäivistä häihin. Ihanteellinen sijainti Kuopion ytimessä, kaunis miljöö ja konstailemattoman maukas ruoka luovat tunnelman suurella sydämellä!

Tarjoamme sinulle työn monipuolisissa tehtävissä hyvän ruuan ja tunnelmallisen ilmapiirin parissa.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Jani Huttunen, p. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: