Osuma Henkilöstöpalvelut Oy

Ac-tarjoilija extraamaan / Periscope

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 16.09.2024, 9:11
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Ac-tarjoilija extraamaan / Periscope

Etsimme asiakasyrityksellemme Ravintola Periscopeen tarjoilijaa tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen Tampereelle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ainakin vuoden 2024 loppuun. Työvuorot painottuvat pääasiassa lauantaille, mutta vuoroja on tarjolla ajoittain myös muina aikoina. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi osaamisesi.

Etsimämme henkilö omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja ripeän työotteen. Haluat tuottaa asiakkaille loistavan asiakaskokemuksen ja toimit joukkuepelaajana kiireenkin keskellä. Toivomme sinulla olevan jo aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä a la carte -ravintoloista. Katsomme eduksi alan koulutuksen, ja tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Kauppakeskus Ratinan huipulla sijaitsevasta ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle. Voit tutustua tarkemmin ravintolaan ja sen ainutlaatuisiin maisemiin osoitteessa: www.ravintolaperiscope.fi

Jätä hakemuksesi pian ja liity mukaan ammattitaitoisen tiimin joukkoon näköalapaikalle! Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-20 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: