Osuma Henkilöstöpalvelut Oy

A la carte -tarjoilija keikkatyöhön

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.09.2024, 9:43
  • Haku päättyy 26.09.2024, 23:59
  • 26.09.2024, 23:59

A la carte -tarjoilija keikkatyöhön

Etsimme asiakasyrityksillemme a la carte -tarjoilijaa tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen Helsinkiin. Työvuoroja on tarjolla niin arkisin kuin viikonloppuisin, ja sinulla on mahdollisuus sovittaa työmäärä omiin aikatauluihisi sopivaksi. Etsimme tarjoilijaa ensisijaisesti kesän ja syksyn ajalle, mutta sinun on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös pidempään. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemus ja työkohteiden vaativuus.

Tarjoilijan tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaita à la carten parissa palvelualttiilla asenteella. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen ja ammattitaitoinen ote työskentelyyn sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Työvuorot sijoittuvat erilaisiin bistro & fine dining -ravintoloihin sekä juhlatilaisuuksiin, joten sinulla olisi hyvä olla aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutustaustan ja monipuolisen juomatuntemuksen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Mira Hallikainen, 050 4350 210, mira.hallikainen@ohp.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-30 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: