Nurmijärven kunta

Elinkeinokoordinaattori

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 28.08.2024, 9:00
  • Suljettu 11.09.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Elinkeinokoordinaattori

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö

Tule kehittämään Nurmijärven elinvoimaa!

Elinkeinokoordinaattori

Etsimme elinkeinokoordinaattoria elinvoimapalveluiden tulosalueelle  kunnan monipuolisiin elinkeinopolitiikan tehtäviin.  Elinvoimapalvelut -yksikkö vastaa kunnan elinkeino-, työllisyys- ja maaseutupalveluista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, itsenäisen ja monipuolisen työtehtävän. Tuet ja kehität kunnassa jo toimivien yritysten toimintaedellytyksiä sekä edistät kuntaan sijoittuvien ja sijoittumista suunnittelevien yritysten prosesseja. Pyörität teemakohtaisia verkostoja, teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, vuorovaikutat, viestit ja markkinoit.

Valittavalta edellytämme soveltuvaa vähintään opistotasoista tutkintoa ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lisätiedot ja hakuohjeet: Lisätietoja tehtävästä antaa elinkeinojohtaja Marko Järvenpää, p. 040 317 2011 tai marko.jarvenpaa@nurmijarvi.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3360,41 € /kk. Valinnassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Hakuaika päättyy keskiviikkona 11.9.2024 klo 16.00. Hae tehtävään sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Osaamisalue: , ,