Nordic JobCentre Oy, Tampere

Leipuri

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 08.10.2024, 10:17
  • Haku päättyy 12.11.2024, 0:00
  • 12.11.2024, 0:00

Leipuri

Haemme Pirkanmaalle Leipuria asiakasyrityksellemme.

Etsimme innokasta ja taitavaa leipuria asiakkaallemme. Jos rakastat taikinan tekemistä ja leivonnan taikaa, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtäviisi kuuluu erilaisten leipomotuotteiden valmistus. Odotamme sinun noudattavan laadunvarmistus- ja hygieniakäytäntöjä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta leipurin tehtävistä sekä taidokasta käsityötä ja intohimoa leivontaa kohtaan. Hyvä tiimityöskentelykykyä ja itsenäinen työote ovat myös tärkeitä. Kyky työskennellä kiireisessä ympäristössä on eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää taitojasi. Saat ympärillesi mukautuvan työympäristön ja ystävällisen tiimin. Kilpailukykyinen palkka ja hyvät työehdot odottavat sinua.

Jos olet valmis tarttumaan taikinaan ja luomaan herkullisia leipomotuotteita, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille.

Me NJC:llä tarjoamme varman palkan kahden viikon välein, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, erilaisia työsuhde-etuja, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Katso lisää täältä!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi vaikka heti muutamassa minuutissa oheisesta linkistä ja kerro milloin olet valmis töihin!

Lisätiedustelut paikasta Jutalta arkisin klo 8-15.30 puh. 040 964 8232.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta .

NJC – Aidosti ammattilainen

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: