Nordic JobCentre Oy, Seinäjoki

Kunnossapitoasentaja reissutyöhön

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 04.10.2024, 17:09
  • Haku päättyy 21.10.2024, 0:00
  • 21.10.2024, 0:00

Kunnossapitoasentaja reissutyöhön

Haemme asiakasyrityksillemme kunnossapitoasentaa Vaasaan ja kv-reissutyöhön

TEHTÄVÄNKUVA
Työtehtäviin kuuluvat erilaiset mekaaniset kunnossapitotehtävät ja kokemusta voimalaitoksilta tai sahateollisuudesta sekä hitsaustaitoa toivotaan. Lisäksi tulee olla kykenevä itsenäiseen työhön työparin seurassa.

Työt alkavat Vaasassa, mistä tarkoitus siirtyä jonkin ajan kuluttua työrytmiin 3 vko kv-työssä reissussa/ 1 vko kotona.

TOIVOMME SINULTA
Toivomme hakijoilta suomenkielen taitoa, voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia, mutta tarvittaessa autamme korttien hankinnassa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus kunnossapitoasentajan työtehtävistä.

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, erilaisia työsuhde-etuja, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Lisätiedustelut paikasta Tainalta arkisin klo 9-15.30, puh. 050 5214411.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 800 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta .

NJC – Aidosti ammattilainen

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: