Nordic JobCentre Oy, Rovaniemi

Siivooja

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 16.09.2024, 12:33
  • Haku päättyy 14.10.2024, 0:00
  • 14.10.2024, 0:00

Siivooja

Haemme asiakasyrityksellemme SIIVOOJAA Rovaniemelle majoitustilojen siivoukseen

TEHTÄVÄNKUVA
Tehtävänä on ylläpitää majoitustilojen siisteyttä ja järjestystä. Työtehtäviin kuuluu majoitustilojen ylläpitosiivous siivoustaajuuden mukaan. Työ pitää sisällään ylläpitosiivouksen, lakanoiden vaihdot, pesuaine- ja paperihuollon sekä roskien poisviennin. Kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi mutta aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Majoitustiloja on useita ja työt alkaisivat muutamalla kohteella syyskuussa sekä syksyä ja talvea kohti mentäessä työmäärä tulee lisääntymään.

Tehtävään toivotaan reipasta- ja oma-aloitteista tekijää joka pystyy liikkumaan yrityksen autolla kohteiden välillä. Majoitustilojen siivouksen lisäksi sinulle voi olla tarjolla myös rakennustyömaiden työmaatilasiivouksia.

TOIVOMME SINULTA

– Voimassa olevaa B luokan ajokorttia
– Tunnollista, reipasta ja ahkeraa asennetta
– Hyvää fyysistä kuntoa
– Sujuvaa suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana. Työaika on arkisin klo 7 – 15.30. Palkkaus määräytyy mahdollisen aiemman kokemuksen ja TES:n mukaisesti. Lähetä meille hakemuksesi suosittelijan yhteystietojen kera oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Kerrothan hakemuksessasi, kuinka pitkään sinulla on mahdollisuus työskennellä.

Lisätietoja paikasta Janilta arkisin klo 9-15:00 p. 044 9010 295.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta .

Kurkkaa vielä tästä video NJC:stä!

NJC – Aidosti ammattilainen

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,