Nordic JobCentre Oy, Rovaniemi

Rakennustyöntekijöitä

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 16.09.2024, 14:13
  • Haku päättyy 21.10.2024, 0:00
  • 21.10.2024, 0:00

Rakennustyöntekijöitä

Haemme yhteistyökumppanillemme Rovaniemelle vaihteleviin kohteisiin RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtävät ovat vaihtelevia uudis- ja saneerauskohteiden rakennustöitä joko itsenäisesti tai kirvesmiehen kaverina. Työmaat vaihtelevat Rovaniemen alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työmaita on useita, joten hyvälle tekijälle voi olla pidempiaikaisesti töitä tiedossa. NJC:llä pääset vaihtelevaan ja mielenkiintoiseen työhön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä osaajana. Etsimme monentasoisia tekijöitä, joten ei haittaa vaikka olisit urasi alkutaipaleella oleva rakennusalan osaaja.

TOIVOMME SINULTA

* Kokemusta rakennustyömaalta
* Tunnollista ja ahkeraa asennetta sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
* Hyvää fyysistä kuntoa
* Sujuvaa suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää
* Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi
* Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (autamme tarvittaessa kortin hankinnassa)

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Työt alkavat nopeallakin aikataululla, hae siis heti. Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä suosittelijan yhteystietojen kera helposti ja nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Simontaival arkisin klo 9-15.30, p. 044 9010 295.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta .

Kurkkaa vielä tästä video NJC:stä!

NJC – Aidosti ammattilainen

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: