Nordic JobCentre Oy, Kemi-Tornio

Rakennustyöntekijöitä

  • Sijainti Tornio
  • Julkaistu 19.09.2024, 9:47
  • Haku päättyy 14.10.2024, 0:00
  • 14.10.2024, 0:00

Rakennustyöntekijöitä

Haemme työmaan yleisosaajia eli monipuolisia rakennustyöntekijöitä Kemi-Tornion alueelle uudiskohteeseen

TEHTÄVÄNKUVA
Tehtävänä monipuoliset ja työvaiheen mukaisesti vaihtelevat rakennustyöt uudiskohteessa. Tehtävänä esimerkiksi levytys, villoitus, väliseinien rakentaminen ja purkutyöt.

TOIVOMME SINULTA
Toivomme hyvää asennetta työntekoon, monipuolista osaamista ja valmiutta tarttua tehtävään kuin tehtävään työmaalla. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja työturvallisuuskorttia (tarvittaessa avustamme kortin hankinnassa). Eduksi katsomme B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Palkka määritellään sopimuksen mukaan, työehtosopimuksen pohjalta. Työt alkavat sopimuksen mukaan, jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Laitathan mukaan myös suosittelijan yhteystiedot. Lisätietoja paikasta antaa Sanja arkisin klo 9-15.30 p. 044 4752 411.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta .

NJC – Aidosti ammattilainen

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: