Nordic JobCentre Oy, Kemi-Tornio

Kunnossapitoasentajia

  • Sijainti Tornio
  • Julkaistu 17.09.2024, 10:02
  • Haku päättyy 14.10.2024, 0:00
  • 14.10.2024, 0:00

Kunnossapitoasentajia

Haemme asiakkaallemme kunnossapitoasentajia Kemi-Tornioon!

TEHTÄVÄNKUVA
Työtehtävänä teollisuuden kunnossapitoasentajan työt. Toivomme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus vaikkapa metallirakenneasennuksista, linjauksesta, momentoinnista ja vaihdelaatikon vaihdosta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia, tarvittaessa autamme kortin hankinnassa. Hitsaustaito ja tulityökortti katsotaan myös eduksi.

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla. Palkkaus sopimuksen mukaan TES:n pohjalta. Jätä hakemuksesi oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Lisätietoja paikasta antaa Sanja Koivisto, p.044 4752411 arkisin 9-15.30.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita pian 30 vuoden ajan. Meille on tärkeää, että työntekijämme ja asiakkaamme voivat luottaa tekemisemme laatuun ja joustavuuteen. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa noin 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta .

NJC – Aidosti ammattilainen

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: