Nordberg Henkilöstöpalvelut Oy | Go On Tornio

Huoltamokahvilatyöntekijä, Neste Tupasvilla

  • Sijainti Keminmaa
  • Julkaistu 12.09.2024, 8:54
  • Haku päättyy 23.09.2024, 23:59
  • 23.09.2024, 23:59

Huoltamokahvilatyöntekijä, Neste Tupasvilla

Oletko sinä etsimämme huoltoasematyöntekijä?

Neste Tupasvilla etsii asiakaspalveluhenkistä työntekijää tekemään monipuolisesti huoltamon työtehtäviä reippaalla otteella. Tarjolla on vakituinen työsuhde hyvällä tuntimäärällä, vähintään 100 h/3 viikkoa.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden palveleminen, kassatyöskentely, pizzan valmistus sekä salin yleiset työtehtävät. Jokainen päivä meillä on taatusti erilainen. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Veikkausosaaminen ja kokemus ruuan valmistuksesta katsotaan eduksesi, mutta nämä eivät ole edellytyksiä valinnalle. Tehtäviin perehdytetään kyllä hyvin. Hygieniapassin voit suorittaa aloitettuasi, mikäli sinulla ei vielä sellaista ole.

Työajat sijoittuvat huoltamon aukioloaikoihin – työtä tehdään arkena ja viikonloppuna aamu- ja iltavuoroissa. Työvuorot ovat pääasiallisesti aamu- ja iltavuoroja (5:30-14:00 ja 14-21:15). Työsuhteen ehdoissa noudatetaan matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimusta, palkkaus osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuun aikana. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Mukavat työkaverit jo odottelevat sinua, joten laita hakemusta pian!

Tarjoamme sinulle:
– Vakituisen työsuhteen suositussa pysähdyspaikassa
– Monipuoliset työtehtävät
– Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
– Mukavat työkaverit ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin
– Go Onin tuen työsuhdeasioissa ja rahan arvoiset henkilöstöedut!
– Hyvät viikkotyötunnit (vähintään 100h/3vko)

Toivomme sinulta:
– Iloista ja reipasta otetta työhön
– Täysi-ikäisyyttä
– Suomen kielen taitoa

Lisätietoja:
Go On Lappi
Pauli Riepula
+35840 611 6973.
pauli.riepula@go-on.fi (arkisin klo 8-16)

Hae tehtävää jättämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

NESTE TUPASVILLA

Neste Tupasvilla, täyden palvelun liikenneasema, toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleeksi Keminmaan mukavimpaan taukopaikkaan. Polttoainemyynnin lisäksi meiltä löydät omassa keittiössä valmistetut suussasulavat lounaat ja à la carte-annokset, maittavat kahvilatuoteet sekä Kotipizzan ja Sibyllan annoksia. Löytyypä monipuoliselta asemaltamme myös hyvin varusteltu market, josta napaat helposti matkaeväät mukaan.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: