Nordberg Henkilöstöpalvelut Oy | Go On Rovaniemi

Yövastaanottovirkailja, Hotel Levi Panorama

  • Sijainti Kittilä
  • Julkaistu 30.08.2024, 10:30
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Yövastaanottovirkailja, Hotel Levi Panorama

Oletko sinä etsimämme yövastaanottovirkailija?

Levin tunturimaisemissa sijatsevat Hotel Levi Panorama ja Tapahtumakeskus Levi Summit sekä Hotel K5 Levi tarjoavat ainutlaatuiset puitteet sekä vapaa-ajan viettoon että kokousten, juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Panoraman ravintola tarjoaa maittavan aamiaisen, lounaan ja A la carte-listalta elämyksellisiä makuja Lapin luonnosta. Hotellista ja sen yhteydessä sijaitsevasta Tapahtumakeskus Levi Summitista löytyy upeat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kodikas ja tunnelmallinen Hotel K5 Levi sijaitsee puolestaan Levin tunturikylässä lyhyen kävelymatkan päässä tunturikylän palveluista, laskettelurinteistä ja Kätkätunturin ulkoilureiteistä.

Yövastaanottovirkailija valvoo silloin kun muut nukkuvat. Yövastaanottovirkailijana työtehtävät ovat monipuolisia: asiakkaiden kysymyksiin vastaaminen yöaikaan sekä valmistelujen tekeminen seuraavaan päivään. Toivomme hakijalta itsenäistä työotetta, aiempaa kokemusta hotellin vastaanotosta ja/tai alan koulutus, suomen ja englannin kielen taitoa sekä aitoa halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla koko vierailun ajan kiireenkin keskellä.

Määräaikainen sesonkityö alkaa loka-marraskuussa 2024 sopimuksen mukaan kestäen kokoaikaisena huhtikuun 2025 puoleen väliin. Työsopimus solmitaan työntekijän ja Go Onin välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä, palkkaus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

* Kokoaikaisen työsuhteen Lapin matkailusesongissa
* Asuntomahdollisuuden
* Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
* Levin alueen työntekijöiden kattavat edut mm. aktiviteetteihin
* Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!
* Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöetumme

Toivomme sinulta:

* Kokemusta vastaanoton työtehtävistä
* Englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat kansainvälisiä
* Hyvää ongelmaratkaisu- ja paineensietokykyä
* Erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
* Positiivista työotetta ja halua kehittää omaa osaamista

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Lisätietoja

Go On Lappi

Saara Nordberg (Arkisin 8-16)

040 6562 993

saara.nordberg@go-on.fi

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Kassiopeia Hotels & Restaurants on vastuullinen ja vakaa työantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 100 osaavaa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista sekä useita kymmeniä sesonkityöntekijöitä. Yhdistävä tekijä on halu tarjota asiakkaille unohtumattomia hotellielämyksiä ja maistuvia ravintolakokemuksia.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: