Nordberg Henkilöstöpalvelut Oy | Go On Rovaniemi

Tarjoilija, Ravintola Santamus, Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 03.09.2024, 15:57
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Tarjoilija, Ravintola Santamus, Rovaniemi

Oletko sinä etsimämme TARJOILIJA?

Snowhotel Family on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli ravintoloineen tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus.

Etsimme nyt kiireiseen talvisesonkiin 2024–2025 tarjoilijoita ravintola Santamukseen Joulupukin Pajakylään. Santamus sijaitsee Rovaniemellä Joulupukin pajakylän sydämessä ja tarjoaa niin paikallisille kuin kauempaankin tuleville vierailleen paikallisuutta vaalivia makuelämyksiä ainutlaatuisessa miljöössä. Santamukseen astuessaan asiakas astuu kuin toiseen maailmaan – hämyinen tunnelma, ravintolat herkut ja huikeat elementit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä kaikille aisteille.

Työtehtäviisi tarjoilijana kuuluvat niin lautas- kuin buffettarjoilu, ruokien ja juomien suosittelu sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen omalla arvokkaalla työpanoksellasi. Vuoroja on arkisin ja viikonloppuisin päivä- ja iltavuoroissa.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti (112,5 h/3vkoa) koko talvisesongiksi alkaen noin 28.10.2024, kestäen arviolta 6.4.2025 saakka tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikainen työ oman käytettävyytesi mukaan on mahdollista! Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, majoitus Rovaniemeltä löytyy tarvittaessa!

Tarjoamme sinulle:

-Monipuolisen työn alansa arvostetussa työpaikassa

-Hyvän perehdytyksen työtehtäviin

-Kilpailukykyisen palkkauksen

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut!

Toivomme sinulta:

-Kokemusta tarjoilijan työtehtävistä

-Englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat kansainvälisiä

-Hygienia- ja anniskelupassia, avustamme näiden suorittamisessa tarvittaessa

-Positiivista työotetta ja tiimitaitoja

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Lisätietoja:

Go On Lappi

Saara Nordberg

040 6562 993

saara.nordberg@go-on.fi

Snowhotel Family – Lapin halutuin matkailualan työpaikka!

Snowhotel Familyn arvot ovat ammattiylpeys, arvostus, rehellisyys ja hauskanpito, joka tarkoittaa, että töissä saa olla hauskaa. Nämä arvot ovat pohja kaikelle tekemiselle päivittäin. Snowhotel Familyllä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät – eikä suotta! Kiitosta työntekijöiltä on saatu mm. arvostavasta työilmapiiristä, avoimesta tunnelmasta, etenemismahdollisuuksista, palkkauksesta ja taidosta kuunnella työntekijöitä herkällä korvalla. Lue lisää: https://snowhotel.fi/

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: