Nordberg Henkilöstöpalvelut Oy | Go On Rovaniemi

Tarjoilija, Glass Resort, Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 09.09.2024, 8:41
  • Haku päättyy 01.10.2024, 8:00
  • 01.10.2024, 8:00

Tarjoilija, Glass Resort, Rovaniemi

Upea Glass Resort Joulupukin Pajakylässä! Glass Resort perheyrityksenä arvostaa mutkatonta, keskustelevaa ja tiivistä yhdessä tekemisen meininkiä hotellin eri osastojen ammattitaitoisen henkilöstön kanssa.

Oletko sinä etsimämme TARJOILIJA?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Glass Resortille osaavaa tarjoilijaa vilkkaaseen talvisesonkiin 2024–2025!

Tarjoilijana työtehtäviisi kuuluvat tarjoilu, ruokien ja juomien suosittelu ja myynti, ravintolatilojen siisteydestä ja asiakkaiden viihtyvyydestä huolehtiminen sekä muut tarjoilijan työtehtävät vuorosi mukaisesti. Erinomainen asiakaspalvelu koko asiakaskäynnin ajan on sinulle sydämen asia. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti illallisaikaan, mutta tarvittaessa myös aamiais- ja lounasvuoroihin. 

Kokoaikainen työ alkaa sopimuksen mukaan marraskuun aikana kestäen noin maaliskuun loppuun 2025. Työsopimus luodaan Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä, palkkaus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

* Työn, jossa pääset omalla tärkeällä työpanoksellasi vastaamaan upean elämyksen tuottamisesta Glass Resortin asiakkaille
* Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi osaavan tiimin ympäröimänä
* Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
* Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöetumme
* Jaetun majoituksen kohtuullista vuokraa vastaan

Toivomme sinulta:

* Koulutusta ja/tai vahvaa kokemusta tarjoilijan työtehtävistä
* Erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
* Aitoa kiinnostusta ammatilliseen kehittymiseen
* Sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen taitoa, asiakkaat ja työyhteisö ovat kansainvälisiä
* Hygienia- ja anniskelupasseja

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:

Go On Lappi

Saara Nordberg

+358 40 6562 993

saara.nordberg@go-on.fi (arkisin klo 8–16)

GLASS RESORT

Glass Resort on ensiluokkaisia majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoava hotelli, joka tunnetaan tyylikkäistä Premium-lasihuoneistoistaan sekä vastikään uudistetusta, tunnelmallisesta Gallis ravintolastaan. Galliksessa yhdistyvät klassinen keittiö ja Lapin koskemattoman luonnon raaka-aineet laadukkaasti sekä elämyksellisesti. Henkilökohtainen ja aito palvelu, laadukkaat tuotteet ja lämmin tunnelma houkuttelevat luokseen matkailijoiden lisäksi myös paikallisia asukkaita. Talvikaudella päivittäin tarjolla on A la Carten lisäksi kattava aamiainen lasikattoisten huoneistojen asukkaille, tilauksesta järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia. Glass Resort perheyrityksessä yhdessä työskentely on kunnia-asia ja asiakkaita palvellaan joustavasti yhteen hiileen puhaltaen suurella sydämellä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: