Nordberg Henkilöstöpalvelut Oy | Go On Rovaniemi

Myyntikoordinaattori, Rovaniemi Insider

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 19.09.2024, 8:23
  • Haku päättyy 07.10.2024, 23:59
  • 07.10.2024, 23:59

Myyntikoordinaattori, Rovaniemi Insider

Oletko sinä etsimämme myyntikoordinaattori?

Etsimme asiakkaallemme Rovaniemi Insiderille rohkeita myyntikoordinaattoreita Rovaniemen ydinkeskustassa sijaitsevaan myyntipisteeseen. Myyntipisteellä myydään Rovaniemi Insiderin tarjoamia elämyksiä, aktiviteetteja ja palveluita, sekä tietenkin kerrotaan asiakkaille laajasti erilaisista mahdollisuuksista – Siis siitä kaikesta, millaisia unohtumattomia hetkiä lomalla voikaan kokea!

Työtehtäviisi myyntikoordinaattorina kuuluvat asiakkaiden kontaktointi ja palveleminen, elämysmyynti ja erilaisista aktiviteeteista kertominen, varausten tekeminen ja palvelupisteestä huolehtiminen.

Työtä on tarjolla sopimuksen mukaan joko talvikaudeksi 2024–2025, marraskuulta maaliskuulle tai vakituisemmin ympärivuotisesti. Työvuoroja on sekä arkena, että viikonloppuisin. Voit työllistyä joko osa- tai kokoaikaisesti, joten työ voisi sopia hyvin esimerkiksi joustavien opintojen oheen. Työhön perehdytetään hyvin, tässä työssä asiakaspalvelu- ja neuvottelutaidot ovat tärkeimmät!

Toivomme sinulta:

– Positiivista asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– Englannin kielitaitoa, asiakkaat ovat kansainvälisiä

– Hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja

– Paikallistuntemuksen luemme eduksesi, mutta opastamme sinut alkuun kyllä!

Tarjoamme sinulle:

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin

– Työkokemusta, josta on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa

– Go Onin hyvät, valtakunnalliset henkilöstöedut

Palkkaus: Osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kerrothan palkkatoiveesi hakemuksessasi. Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta, työsuhde luodaan työntekijän ja Go Onin välille.

Hakuprosessi: Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätätähän hakemuksen osoitteessa www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten kannattaa jättää hakemus pikaisesti!

Lisätietoja:

Go On Lappi

Saara Nordberg

040 6562 993

saara.nordberg@go-on.fi

Rovaniemi Insider Oy tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia elämyksiä; olipa suuntana sitten huskyajelu, revontulien metsästys, moottorikelkkailu tai vaikkapa suomalainen sauna! Lisäksi palveluvalikoimasta löytyvät mm. laadukkaat majoitusmahdollisuudet, kuljetukset ja Napapiirin sääolosuhteisiin sopivat vaatetukset. Palvelu ja paikallistuntemus ovat onnistuneiden elämysten ja asiakaskohtaamisten ytimessä. Lue lisää:

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: