Nordberg Henkilöstöpalvelut Oy | Go On Rovaniemi

Huoltohenkilö, Santa’s Hotel Santa Claus

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 05.09.2024, 9:12
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Huoltohenkilö, Santa’s Hotel Santa Claus

Oletko sinä etsimämme HUOLTOHENKILÖ?

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä. Santa’s Hotels Santa Claus on Rovaniemellä keskustan sydämessä tasokasta palvelua tarjoava hotelli. Lapin lumoa, ihania majoituselämyksiä, herkuttelua pitkän kaavan mukaan. Tätä kaikkea ja paljon enemmän tarjoaa Santa’s Hotels!

Etsimme Santa’s Hotels Santa Clausin huoltohenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesonkiin 2024–2025!

Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia pieniä remontin viimeistelytyötehtäviä sekä kiinteistöhuollon tehtäviä. Tehtäviäsi ovat esimerkiksi kausihuollon tehtävät, viemärien avaukset, lamppujen vaihto sekä esimerkiksi naulakkojen- ja tallelokeroiden kiinnitystyöt sekä muut korjaus- ja huoltotyöt. Työssäsi osaat hoitaa itsenäisesti erilaisia kiinteistönhoidollisia työtehtäviä sekä pystyt liikkumaan paikasta toiseen autolla. Työtehtäviä on sekä Rovaniemen keskustan hotelleissa sekä tarvittaessa Napapiirillä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana perehdytyksellä ennen huippusesongin alkua kestäen maalis-huhtikuulle 2025. Työ on 2-vuorotyötä ja työtunteja on tarjolla vähintään 90 tuntia kolmessa viikossa. Työ edellyttää valmiutta työskennellä sekä arkisin, että viikonloppuisin. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Majoitus järjestyy tarvittaessa kohtuullista vuokraa vastaan löytyy kävelymatkan päästä työpaikalta.

Tarjoamme sinulle:

* Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
* Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät eri Santa’s Hotels toimipisteissä Rovaniemellä
* Upean mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi
* Työympäristön, jossa sinä olet tärkeä ja arvokas juuri sellaisena, kuin sinä olet
* Jaetun majoituksen kohtuullista vuokraa vastaan
* Go Onin tuen henkilöstöasioissa työsuhteesi ajan

Toivomme sinulta:

* Koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
* Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
* Valmiutta mukautua muuttuviin tilanteisiin
* Hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
* B-ajokorttia työmatkojen taittamiseen

Hakuprosessi:

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Saara Nordberg
+35840 656 2993 (arkisin klo 8–16)
saara.nordberg@go-on.fi

SANTA’S HOTELS SANTA CLAUS – Hotelli Rovaniemen sydämessä

Santa’s Hotels Santa Claus Rovaniemen keskustassa ollaan lähellä nähtävyyksiä, vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria jossa elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä. Santa’s Hotelsilla jokaisessa päivässä on ripaus joulun taikaa, oli kesä tai talvi. Jokainen työntekijä on arvokas juuri sellaisena kuin hän on – Santa’s Hotels uskoo positiivisuuden voimaan ja tietenkin, Joulupukkiin!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 28.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: