Nordberg Henkilöstöpalvelut Oy | Go On Rovaniemi

Front Desk-vastaava, Snowman World, Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 03.09.2024, 12:43
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Front Desk-vastaava, Snowman World, Rovaniemi

Oletko sinä etsimämme Front Desk-vastaava?

Snowhotel Family on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli ravintoloineen tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus.

Etsimme nyt Front Deskin vastaavaa Snowman Worldiin talvisesongiksi 2024 -2025. Vastaavana työhösi kuuluvat Front Desk-henkilökunnan tukeminen, ohjeistaminen ja perehdyttäminen, asioiden sujuvasta toiminnasta huolehtiminen, lisämyynnin suunnittelu, toteutus ja opastaminen työntekijöille, asiakaspalvelu sekä tietenkin päivittäisiin toimintoihin osallistuminen; Front Deskillä asiakkaita palvellaan monipuolisesti mm. lippuja ja lisäpalveluita myyden. Eduksesi on aiempi kokemus esihenkilötyöstä / vastuullisista työtehtävistä, mutta ole huoleti – perehdytämme sinut työhösi kyllä hyvin! Arvostamme heittäytyvää asennetta, työtehtäviä Snowman Worldilla on monenlaisia ja tarvittaessa työkavereita autellaan myös muilla osastoilla lumihuvipuiston ja ravintolan puolella.

Sesonki alkaa marraskuun aikana ja päättyy maaliskuun puolivälissä, työ on kokoaikainen. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu, ravintola ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, majoitus Rovaniemeltä löytyy tarvittaessa!

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen työn Lapin matkailun halutuimmassa työpaikassa

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin

– Tiimin tuen työllesi

– Kilpailukykyisen palkkauksen

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut

Toivomme sinulta:

– Kokemusta esihenkilötyöstä

– Tiimityöskentelytaitoa

– Ongelmanratkaisukykyä

– Englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti, työyhteisö ja asiakkaat ovat kansainvälisiä

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä!

Lisätietoja:

Go On Lappi

Saara Nordberg

040 6562 993

saara.nordberg@go-on.fi

Snowhotel Family – Lapin halutuin matkailualan työpaikka!

Snowhotel Familyn arvot ovat ammattiylpeys, arvostus, rehellisyys ja hauskanpito, joka tarkoittaa, että töissä saa olla hauskaa. Nämä arvot ovat pohja kaikelle tekemiselle päivittäin. Snowhotel Familyllä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät – eikä suotta! Kiitosta työntekijöiltä on saatu mm. arvostavasta työilmapiiristä, avoimesta tunnelmasta, etenemismahdollisuuksista, palkkauksesta ja taidosta kuunnella työntekijöitä herkällä korvalla. Lue lisää: https://snowhotel.fi/

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: