Nokian Renkaat Oyj

HR Specialist

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 04.10.2024, 17:00
  • Haku päättyy 20.10.2024, 23:59
  • 20.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

HR Specialist

Haemme reipasta ja palkanlaskentataitoista HR Specialistia HR Services -tiimiimme Nokialle!

HR Specialist

Haemme tiimiimme HR Specialistia vanhempainvapaan sijaiseksi vastaamaan Vianorin tuntipalkkojen palkanlaskennasta sekä monipuolisista HR-asioiden hoitamisesta työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin liittyen.
 
Tehtävässäsi toimit osaavassa HR Services -tiimissä, joka toimii keskeisessä roolissa Nokian Renkaiden yhtiöiden liiketoimintojen tukena operatiivisissa HR-asioissa. Työnkuvan keskiössä ovat HR Specialistin tehtävät, joihin kuuluvat joka toinen viikko tuntityöntekijöiden palkanlaskennan tehtävät, HR-järjestelmien hallinta ja muut HR-admin tehtävät, joissa tuetaan esihenkilöitä ja liiketoimintaa. Tuemme ja tuuraamme toisiamme joustavasti, joten myös tarvittaessa pääset auttamaan kuukausipalkkojen palkanlaskennassa. Toimintamme kehittyessä tehtävänkuva saattaa muovautua valittavan henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaan. 

Yhdessä tiiminä vastaamme konserniyritystemme (Nokian Renkaat & Vianor) omasta palkanlaskennasta ja yhteistyöstä ulkoisen kumppanin kanssa. HR-tiimissä vastaamme myös järjestelmien avainkäyttäjätehtävistä ja hallinnollisista HR-tehtävistä. Tiimissä tuemme ja tuuraamme toisiamme joustavasti. Käytössämme on Workdayn, Mepcon, Jotbarin, M2:n ja TooEasyn järjestelmät.

Toivomme sinulta

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahvaa palkanlaskennan (kuten Mepcon), tulorekisterin ja erilaisten HR-järjestelmien, monipuolista osaamista. Hallitset HR-kenttää kokonaisvaltaisesti ja laajasti koko työsuhteen elinkaaren alusta loppuun. Osaat tulkita työlainsäädäntöä sekä eri työehtosopimusten tunteminen on hyödyksi. Katsomme eduksi, jos sinulla on osaamista työajanhallintajärjestelmä TooEasysta.
 
Sinulla on hyvää excel-osaamista sekä pystyt tuottamaan erilaisia raportteja ja analysoimaan tietoa. Olet työskentelytaidoiltasi järjestelmällinen ja tarkka. Ennen kaikkea toivomme, että sisäinen asiakaspalvelu on sinulle iloinen asia ja nautit yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa hyvillä vuorovaikutustaidoilla. Omaat kehittävän työotteen jatkuvaan parantamiseen niin prosessien kuin muun tekemisen osalta. Työskentelet myös sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Sinulla on palkanlaskennan tai henkilöstöasioiden koulutustausta.

Me tarjoamme sinulle

Loistavan ja osaavan tiimin sekä kasvupolun omalle osaamisellesi, ja kehittymislähtöisen työympäristön sekä mahdollisuuden työskennellä joustavasti niin toimistolla kuin etänä. Tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen, jotta työn aloittaminen on sujuvaa.

Panostamme kaikessa toiminnassamme turvallisuuteen ja vastuullisuuteen. Välitämme, innovoimme ja menestymme yhdessä! Meillä Nokian Renkailla tukenasi on niin oma tiimisi kuin koko henkilöstö. Pyrimme aina kehittymään ja kannustammekin henkilöstöämme rohkeasti tuomaan esille uusia ajatuksia ja ideoita.

Työsuhteen tiedot

Työsuhde määräaikainen sijaisuus ja tiimimme sijaitsee Nokian toimistolla. Töitä tehdään vaihdellen toimistolla sekä etänä (työaika pääsääntöisesti klo 8-16 välillä).

Työsuhde-etuina meillä on muun muassa ePassi Flex liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, laajennettu työterveys sekä henkilöstörahasto.

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinulle sopivalta, lähetäthän hakemuksesi ja CV:Si meille mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, viimeistään 20.10.2024 mennessä. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian ja sitoutuisit työskentelemään kanssamme vuoden 2025 loppuun asti. Jatko on myös mahdollista. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.
 
Valitulle henkilölle suoritetaan työterveystarkastuksen yhteydessä huumausainetestaus, luottotietojen tarkistus sekä suosittelijat kontaktoidaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Operations Manager Päivi Leponen, paivi.leponen@nokiantyres.com.

Osaamisalue: