Neste Uusimaa Huoltoasema Oy

Kassatyöntekijä huoltoasemalle, Neste, kokoaikainen

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 26.09.2024, 11:44
  • Haku päättyy 24.10.2024, 0:00
  • 24.10.2024, 0:00

Kassatyöntekijä huoltoasemalle, Neste, kokoaikainen

Etsimme tiimiimme motivoituneita ja oppimishaluisia työntekijöitä, jotka haluavat olla osa dynaamista työympäristöä. Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, onnittelut, sillä tämä voi olla juuri sinulle täydellinen tilaisuus! Arvostamme erityisesti työntekijöitä, joilla on vahva intohimo asiakaspalveluun, aikaisempaa työkokemusta, sekä sujuvaa suomen kielen taidot.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

– Kassamyynti: Asiakaspalvelu on työn ytimessä, ja kassatyöskentelyssä pääset olemaan suoraan yhteydessä asiakkaisiin. Sujuva ja ystävällinen palvelu on meille ensiarvoisen tärkeää.

– Hampurilaisten valmistus: Hampurilaisten teko kuuluu osana tehtäviin. Valmistusprosessi on helppo oppia, ja me varmistamme, että saat tarvittavan koulutuksen, jotta voit toimia tässä roolissa sujuvasti ja itsenäisesti.

– Hyllytys: Neste Mankin huoltoaseman koon vuoksi hyllyttämistehtävät ovat suhteellisen kevyitä ja tehokkaita suorittaa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta työtehtävissä. Uskomme, että monipuolisuus ja mahdollisuus oppia uusia taitoja tekevät tästä työstä innostavan ja kehittävän kokemuksen.

Tarjoamme sinulle:
– Vahvan perehdytyksen työtehtäviin
– Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin
– Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa asiakaspalvelun ja myynnin parissa
– Joustavat työajat ja reilun palkkauksen

Jos olet innokas oppimaan uutta, pidät asiakaspalvelusta ja etsit työtä, jossa voit kehittää itseäsi, tämä on täydellinen mahdollisuus! Tule mukaan osaavaan tiimiimme, jossa arvostetaan työn iloa ja kehitytään yhdessä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Matkustaminen:Työhön kuuluu matkustamista
Paikkoja:6
Hakuohjeet:Voit hakea työhön ottamalla yhteyttä ja lähettämällä CV:si sähköpostiosoitteeseen: neste.espoo@gmail.com

puh: +358 50 5050 346

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Neste Uusimaa Huoltoasema Oy

Tämä on Nesteen huoltoasema, jossa pääasiallisesti tarjotaan autojen sekä renkaiden huoltoa. Muut palveluumme sisältyvät muun muuassa; autojen pesu, autojen varaosien myynti, sekä porakärryjen ja paketteiautojen vuokraus.
Palvelussamme kuuluvat myös tankkaus paikka, jossa autot voivat tulla tankkaamaan bensiiniä tai dieseliä. Toimitaan myös ravintolana, jossa tarjoamme aamupalaa, lounasta, sekä pikaruokaa.