Naantalin kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

  • Sijainti Naantali
  • Julkaistu 06.09.2024, 9:53
  • Haku päättyy 20.09.2024, 15:00
  • 20.09.2024, 15:00

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Meillä Naantalissa on haettavana määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä Rymättylän päiväkodissa 23.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan, jatkuen 31.5.2025 saakka.
Rymättylän päiväkoti toimii syyskauden loppupuolelle asti Poikon rantatie 1, Poikossa kunnes uudet päiväkodin tilat valmistuvat nykyiseen Rymättylän koulurakennukseen, perhetaloon, Piimätie 1, Rymättylä.

Naantalin varhaiskasvatuksessa toteutetaan yhdessä lasten ja perheiden kanssa joustavaa, lasta osallistavaa ja pedagogisesti laadukasta ja suunnitelmallista varhaiskasvatusta.

Lastenhoitaja työskentelee lapsiryhmässä toteuttaen lasten hoitoa, kasvatusta ja opetusta sekä lapsiryhmän toiminnan suunnittelua ja arviointia. Lastenhoitajan työ painottuu yhteistyöhön lasten huoltajien kanssa, lasten ja perheiden hyvinvoinnin tukemiseen ja edistämiseen sekä työskentelyyn ennaltaehkäisevin menetelmin.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Huomioimme haussa ammattiin valmistuvat.

Arvostamme:

– esiopetussuunnitelman ja vasun mukaista innostunutta lasta ja huoltajia osallistavaa työotetta
– oma-aloitteisuutta, aktiivista ja joustavaa työotetta
– sensitiivisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä terveydenhuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä rikosrekisterilain 6.2§ mukainen rikosrekisteriote. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Paikka voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löytyessä/Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 23.09.2024
Palkka:Kiinteä palkka 2389,91
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Aluepäiväkodinjohtaja Päivi Läärä puh. 044 733 4706 , s-posti paivi.laara@naantali.fi. Hakemukset tulee jättää 20.9.2024 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Naantalin kaupunki

Aurinkoinen Naantali on vastuullisesti kehittyvä, uudistuva ja perheystävällinen. Asukkaiden hyvinvointi sekä yrittäjyys ovat meille tärkeitä. Ja työnantajana huolehdimme työntekijöistämme! Panostamme osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin.

Naantalin kaupunki työllistää noin 800 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat positiivisuus, uudistuminen, vastuullisuus ja luottamus.