Mustasaaren kunta

Kiinteistöpäällikkö

  • Sijainti Mustasaari
  • Julkaistu 14.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 25.09.2024, 16:00
  • 25.09.2024, 16:00

Kiinteistöpäällikkö

Mustasaaren kunta / Yhdyskuntarakentaminen / Kiinteistötoimi hakee KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kiinteistöpäällikön monipuoliset ja kiinnostavat tehtävät kattavat laajan työkentän. Työssäsi sinua auttaa ja tukee sitoutunut henkilökunta ja yhdyskuntarakentamisen johtoryhmä, jossa olet jäsenenä.

Kiinteistöpäällikkö toimii johtavassa asemassa ja vastaa henkilökunnan ja toiminnan johtamisesta niin, että kiinteistötoimi saavuttaa vahvistetut tavoitteensa.

Kiinteistöpäällikkö vastaa budjetoinnista, talousohjauksesta, seurannasta ja raportoinnista. Kiinteistöpäällikkö on kiinteistöosaston ja siivous- ja ruokapalvelujen talousarviovastaava. Talousarviotyössä ja talousseurannassa apunasi ovat yhdyskuntarakentamisen taloussuunnittelija ja johtoryhmä.

Työssäsi johdat ja kehität tehtäväalueiden toimintaa aloitekykyisesti ja motivoivalla otteella. Kiinteistöpäällikkönä teet sopimukset kunnan kiinteistöjen energiahankinnoista ja organisoit kunnan rakennusten ennakoivaa kunnossapitoa. Vastaat kiinteistötoimelle kuuluvien asioiden valmistelusta ja päätösten täytäntöönpanosta. Kiinteistöpäällikkönä toimit teknisen johtajan sijaisena ja sisäilmaryhmän puheenjohtajana.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa tutkintoa teknisestä oppilaitoksesta tai opistosta sekä kokemusta kiinteistöjen hoidosta ja kunnossapidosta. Kokemus rakennuttajatehtävistä, projektijohdosta, kustannuslaskennasta, budjetoinnista, siivous- ja ruokapalvelutoiminnoista sekä kunnallishallinnosta luetaan hakijalle eduksi. Hakijoiden arvioinnissa ja viranhaltijan valinnassa huomioidaan hyvät tietotekniset valmiudet sekä kunnallishallinnon ja kiinteistönhallinnan ohjelmistojen osaaminen, esimerkiksi Microsoft Office, Autocad, Ryhti, Granlund Manager ja Haahtela.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä ymmärtämisen taito, suullinen taito ja kirjallinen taito.

Hakemus toimitetaan oheisen hakupainikkeen kautta (työavain KO499-02-22-24), viimeistään 25.9.2024 klo 16.

Lisätietoja: www.mustasaari/tyo ja www.kuntarekry.fi.

14.9.2024
Yhdyskuntarakentaminen

Osaamisalue: , ,