Millog Marine & Power Oy

Korjaustelakan johtaja, Millog Marine & Power Oy Teijo

  • Sijainti Salo
  • Julkaistu 06.09.2024, 10:00
  • Suljettu 16.09.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Korjaustelakan johtaja, Millog Marine & Power Oy Teijo

Millog Marine & Power Oy etsii Korjaustelakan johtajaa!

Korjaustelakan johtajana vastaat Teijon telakan huoltotelakointi- ja projektiliiketoiminnasta. Vastuullesi kuuluu telakan operatiivisen toiminnan kehittäminen sekä yhtiön strategian jalkauttaminen yksikössä hyvällä viestinnällä.

Tapaat nykyisiä ja potentiaalisia uusia asiakkaita meriteollisuudessa yhdessä myynnin kanssa ja osallistut tarjousten laadintaan. Työssäsi teet yhteistyötä yrityksen sisällä eri yksiköiden kanssa kasvutavoitteiden saavuttamiseksi.

Toimipaikkasi on Teijolla. Työtä voi tehdä silloin tällöin myös etänä, mutta telakan johtaminen menestyksekkäästi edellyttää säännöllistä läsnäoloa toimipaikalla.

 

Olisitko etsimämme osaaja?

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa laivapuolen sekä merenkulun tuntemus, kokemus johtamistehtävistä sekä tarjouslaskennan ja projektiliiketoiminnan osaaminen.

Sinulla on systemaattinen ajattelutapa ja osaat hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Erinomaiset vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiseen. Johtamistyyliltäsi olet reilu, johdonmukainen ja kuunteleva. Osaat myös puuttua jämäkästi asioihin. Olet kehityshakuinen ja pyrit parantamaan olemassa olevia prosesseja henkilöstöä kuunnellen.

Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää ja panostamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi. 

 

Lisätiedot & hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Krister Sällinen, puh. 0400 979 735 tai sähköpostitse krister.sallinen@millog-mp.fi 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.9.2024 osoitteessa Avoimet työpaikat – Millog Marine & Power Oy (millog-mp.fi) 

Huomioithan, että Millog Marine & Powerissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog-yhtiöihin kuuluvan Millog Marine & Power Oy:n erikoisosaamista ovat meritekniikan, moottorien ja varavoimakoneiden kunnossapito. Toiminta-alue ulottuu Suomen lisäksi Pohjoismaihin sekä Baltian alueelle. Asiakaskuntaa löytyy niin satamista, sahoista, paperi- ja kaivosteollisuudesta kuin raskaan kaluston rahtiliikenteestä. Yhdessä muiden Millog-yhtiöiden kanssa tarjoamme yli 200 meritekniikan asiantuntijamme voimin kokonaisvaltaista huolto- ja kunnossapitopalvelua julkisille ja yksityisille toimijoille, viranomaisille, varustamoille ja laivastoille.

 

Osaamisalue: ,