Mikkelin kaupunki

Kirjastovirkailija

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 06.09.2024, 12:57
  • Haku päättyy 30.09.2024, 15:00
  • 30.09.2024, 15:00

Kirjastovirkailija

Mikkelin seutukirjasto koostuu pääkirjastosta, viidestä lähikirjastosta sekä Hirvensalmen, Pertunmaan ja Puumalan seutukirjastotoimipisteistä. Kuulumme Lumme-kirjastokimppaan ja käytössämme on Koha-kirjastojärjestelmä.

Kirjastovirkailijan (pääkirjasto, aloitus 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan) pääasiallisiin tehtäviin kuuluu monipuolisia asiakaspalvelu- ja kokoelmatehtäviä. Tehtävässä pääsee myös mukaan järjestämään erilaisia kirjaston tapahtumia. Työpisteenä on pääosin Mikkelin pääkirjasto, mutta tehtävään kuuluu myös sijaistamista seutukirjaston muissa toimipisteissä, joista osassa työskennellään yksin.

Kirjastovirkailija (lähikirjastot, aloitus 1.12.2024 tai sopimuksen mukaan) työskentelee pääsääntöisesti Anttolan ja Ristiinan kirjastoissa. Lähikirjastoissa työhön kuuluu mm. asiakaspalvelua, kokoelmanhoitoa ja logistiikkaa. Näissä kirjastoissa on myös kaupungin asiointipiste (julkishallinnollisten ja kaupungin palveluiden neuvontaa). Itsenäinen työote on tärkeää, sillä toisessa lähikirjastopisteessä työskennellään yksin.

Kerro hakemuksessasi kumpi yllä olevista toimista kiinnostaa enemmän. Voit myös avata, mitä muuta osaamista juuri sinä toisit työyhteisöömme. Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on soveltuva kirjastoammatillinen perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, ja lähikirjastopainotteisessa tehtävässä oman auton käyttömahdollisuutta. Myös pääkirjastopainotteisessa tehtävässä b-ajokortti katsotaan eduksi. Arvostamme kirjastoalan opintoja ja kokemusta asiakaspalvelutyöstä, itsenäistä työotetta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 2369,81€ tai 2450,14 € riippuen kelpoisuudesta. Mikkelin kaupunki mahdollistaa henkilöstölleen polkupyöräedun. Henkilöstöetuna on myös vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu Epassilla ja kattava koulutustarjonta.

Tehtäviin haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta 30.9.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset pdf-muodossa (valokuvaliitteet eivät mahdu järjestelmään liitettäväksi). Alkuperäiset todistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitulle asetetaan koeaika.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Aikapalkka 2369,81€ – 2450,14 € KVTES
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Markku Kesti
040 688 6951
markku.kesti@sivistys.mikkeli.fi

Päivi-Kristiina Erola
040 353 8261
paivi-kristiina.erola@sivistys.mikkeli.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Mikkelin kaupunki

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.000 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.