Mikkelin kaupunki

Kirjastonhoitaja

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 06.09.2024, 12:09
  • Haku päättyy 30.09.2024, 15:00
  • 30.09.2024, 15:00

Kirjastonhoitaja

Mikkelin seutukirjasto koostuu pääkirjastosta, viidestä lähikirjastosta sekä Hirvensalmen, Pertunmaan ja Puumalan seutukirjastotoimipisteistä. Kuulumme Lumme-kirjastokimppaan ja käytössämme on Koha-kirjastojärjestelmä.

Haettavana olevan tehtävän vastuualueisiin kuuluvat kirjaston viestintään ja tapahtumatuotantoon osallistuminen sekä ryhmien kanssa työskentely. Lisäksi työ sisältää monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä sekä kokoelmatyötä. Pääasiallinen työpisteesi olisi Mikkelin pääkirjastossa, mutta tehtävä sisältää aika ajoin sijaistuksia lähikirjastotoimipaikoissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä asiakaslähtöistä asennetta. Arvostamme viestinnällistä osaamista, aktiivista työotetta ja idearikkautta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa. Innostus lukemisen edistämiseen eri tavoin sekä kokemus Koha-kirjastojärjestelmästä katsotaan eduksi. Lähikirjastoihin siirtymiseen käytetään ensisijaisesti kaupungin yhteiskäyttöautoja, mutta myös oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan opintoja tai riittävä kokemus kirjastotyöstä. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2690€. Työhön kuuluu säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Mikkelin kaupunki mahdollistaa henkilöstölleen polkupyöräedun. Henkilöstöetuna on myös vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu Epassilla ja kattava koulutustarjonta.

Hae paikkaa rohkeasti, jos olet valmis kehittymään, vaikka et vielä pystyisi rastittamaan kaikkia ruutuja! Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden päästä kehittämään ja kehittymään kanssamme. Työssäsi sinulla on tukena viestintäryhmämme sekä koko seutukirjaston kätevä ja pätevä työyhteisö.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta 30.9.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset pdf-muodossa (valokuvaliitteet eivät mahdu järjestelmään liitettäväksi). Alkuperäiset todistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitulle asetetaan koeaika.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Aikapalkka 2690,00 €/ kk KVTES
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Kirjastopäällikkö Pia Kontio
044 794 2460
pia.kontio@sivistys.mikkeli.fi

Palvelupäällikkö Markku Kesti
040 688 6951
markku.kesti@sivistys.mikkeli.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Mikkelin kaupunki

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.000 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.