Metsähallitus

Palveluomistaja, toimipaikka sovittavissa

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 04.09.2024, 17:00
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluomistaja, toimipaikka sovittavissa

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on lähes tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Haemme joukkoomme Luontopalvelujen Asiointi -yksikön Sopimukset ja käyttöoikeudet -tiimiin PALVELUOMISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Sopimukset ja käyttöoikeudet -tiimi vastaa valtakunnallisesti Luontopalvelujen vuokra- ja käyttöoikeussopimusten elinkaarihallinnasta sekä maastoliikenneasioiden koordinoinnista valtion mailla. Laajaan sopimuskenttään kuuluu mm. luontomatkailun yhteistyösopimuksia, maanvuokra- ja liikehuoneistojen vuokrasopimuksia sekä erilaisia käyttöoikeussopimuksia.

Tiimin toisena palveluomistajana vastuullasi ovat erityisesti liikehuoneistojen vuokrauksen ja luontomatkailun yhteistyösopimusten prosessit ja niiden valtakunnallinen kehittäminen. Palveluomistajana vastaat palvelun suunnittelusta, jatkuvasta parantamisesta sekä palvelun tuotantoprosessin tehokkuudesta jatkuvassa vuorovaikutuksessa oman tiimin ja eri tiimeistä koottavan palvelunhallintaverkoston kanssa. Tuet sopimusvastuuhenkilöitä päätöksenteossa, tehtävien priorisoinnissa ja yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Teet tiivistä, eri intressejä yhteensovittavaa asiantuntijayhteistyötä yli tiimi- ja yksikkörajojen. Osallistut digitaalisen työympäristön kehittämiseen tuomalla työhön vastuullasi olevien palveluprosessien ja tiimin näkökulmaa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai kokemuksen kautta hankittua soveltuvaa ja riittävää sopimushallinnan osaamista, erityisesti liikehuoneistojen vuokraukseen liittyen, sekä luontomatkailun yrityskentän ja yritysyhteistyön tuntemusta. Tehtävässä vaaditaan ymmärrystä valtion kiinteistövarallisuuden hallinnan periaatteista, luonnonsuojelualueiden erityispiirteistä yritysten toimintakenttänä ja em. teemoihin liittyvän lainsäädännön perusteiden tuntemusta. Odotamme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä halua kehittää digitaalista työympäristöä. Kokemus paikkatieto-, asianhallinta- ja sopimushallintajärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito ja hyvä englannin kielen taito. Muu soveltuva kielitaito (ruotsi) katsotaan eduksi.

Tehtävä sijoittuu valtakunnalliseen Sopimukset ja käyttöoikeudet -tiimiin. Toimipaikka on sovittavissa jollekin Metsähallituksen toimipaikalle, mutta merkittävä osa työstä voidaan tehdä myös etätyönä. Tehtävä edellyttää satunnaista matkustamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työympäristön ja erilaisia arvoja ja tavoitteita yhteensovittavan, haastavan tehtäväkentän. Pääset osaksi mielenkiintoista toimialaa ja moniammatillista työyhteisöä. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla.  Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.9.2024 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat asiointijohtaja Mikael Nordström (p. 0400-445234) ja tiimivastaava Meri-Hilkka Mäkelä (meri-hilkka.makela@metsa.fi / p. 040-7690673).

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi