Metsähallitus

Azure-arkkitehti, toimipaikka sovittavissa

  • Sijainti Keski-Suomi, Lappi, Pohjanmaa, Uusimaa
  • Julkaistu 28.08.2024, 12:00
  • Suljettu 12.09.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Azure-arkkitehti, toimipaikka sovittavissa

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on lähes tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Haemme nyt Metsähallituksen Tietohallinto-yksikköön itseohjautuvaa ja vuorovaikutustaitoista henkilöä vakituiseen työsuhteeseen Azure-arkkitehdin tehtävään. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan

Metsähallituksen Tietohallinto-yksikkö johtaa koko konsernin tietohallintoa, sen yhtenäisyyttä ja yhteistä kehittämistä. Odotamme pilviteknologioiden kehittämisestä merkittäviä strategisia etuja tiedon tehokkaassa hyödyntämisessä, ketterän kehittämisen tukena, kehittäjien digitaalisina työvälineinä ja -tiloina sekä kustannustehokkaina ajoympäristöinä. 

Tehtävänäsi Azure-pilvipalveluympäristön arkkitehtina on arvioida ja hyödyntää pilvipalveluiden mahdollisuuksia ja potentiaalia niiden käytön tehostamiseksi. Lisäksi toimit yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

Pääset osallistumaan Metsähallituksen teknisen pilviarkkitehtuurin kehittämiseen ja toimimaan keskeisessä roolissa pilvipalveluja hyödyntävissä projekteissa. Tehtävässä korostuvat kokonaiskuva Azure-pilviympäristön hyödyntämismahdollisuuksista ja kyky tunnistaa organisaation kehitystarpeita. Olet osana Metsähallituksen pilviosaamiskeskusta, jossa katsot asioita luovasti ja näet ratkaisuja siellä, missä muut eivät niitä havaitse. Olet yhteistyökykyinen, positiivisella asenteellasi eteenpäin päässyt ammattilainen, ja innostut uuden oppimisesta. 

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä Suomen maa- ja vesiomaisuuden parissa: luonnon arvon vastuullista kehittämistä yli sukupolvien.
  • Tilaisuuden kehittää toimintaa yhteiskunnallisesti merkittävässä ja näkyvässä asiantuntijaorganisaatiossa.
  • Mahdollisuuden luoda uusia ja kehittyneitä palveluita ja toimintatapoja moderniin teknologiaan perustuen.
  • Mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi mm. kurssien ja koulutuksien avulla.
  • Työskentelemme joustavalla monipaikkatyömallilla yhdistäen lähi- ja etätyön.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta pilviympäristöjen arkkitehtuurin kehittämistehtävistä.
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä itseohjautuvaan ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä kokonaiskuvan ymmärtämiseen.
  • Azure-ympäristön hyödyntämismahdollisuuksien hyvää tuntemusta.
  • Kokemusta IaCin parissa työskentelystä, ja Terraform sekä Bicep ovat sinulle tuttuja työkaluja, joita osaat käyttää sujuvasti. Osaat luoda skriptejä ja kehittää olemassa olevia hallintaympäristöjä entistä paremmiksi.
  • APIen hallinnan tuntemusta, ja ymmärrät API Managementin ja API Opsin periaatteet. Pystyt myös kehittämään näitä osa-alueita.
  • Ymmärrystä sovelluskehityksestä pilviympäristöissä ja kykyä tukea sovelluskehittäjiä saavuttamaan tavoitteensa. Ymmärrät myös tarvittavien työkalujen käytön, kuten GitHub / Azure DevOps.
  • CI/CD-putkien ymmärrystä ja osaamista.
  • Ymmärrystä Azuren tietoturvasta ja kykyä kehittää tätä.
  • Perinteisen IT-ympäristön tuntemusta.
  • Eduksi laskemme suoritetut Azure-sertifikaatit sekä tuntemuksen Metsähallituksen tai vastaavasta pilviympäristöstä.

Olet valmis jatkuvasti opettelemaan uusia asioita, eikä sormi jää suuhun, vaikka joskus joutuisitkin epämukavuusalueellesi. Ja mikä tärkeintä, oikeaa “can do, will do” -asennetta.

Mikäli työ yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa tuntuu omaltasi, haethan tehtävää mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan kuluessa.  

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.9.2024 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat. Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse pilvipalveluiden kehittämispäälliköltä Lasse Ketolalta, lasse.ketola@metsa.fi.  

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi