Metsähallitus Metsätalous Oy

Viestinnän asiantuntija, Helsinki tai Hämeenlinna

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.10.2024, 9:00
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Viestinnän asiantuntija, Helsinki tai Hämeenlinna

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on lähes tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen viestinnän asiantuntijaa Etelä-Suomen metsätalousalueelle. Toimipaikkasi sijaitsee joko Helsingissä tai Hämeenlinnassa mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavalla monipaikkatyömallilla etä- ja lähityön yhdistäen.

Etelä-Suomen alue kattaa 14 eteläisintä maakuntaa. Työssäsi vastaat Metsähallitus-brändin mukaisesta alueen monikäyttömetsien toimintaan, hoitoon ja käyttöön liittyvästä viestinnästä. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa alueen toiminnasta viestiminen monikanavaisesti, media- ja sidosryhmäyhteistyö sekä alueellisten tilaisuuksien ja tapahtumien organisointi. Tuet Metsätalous Oy:n aluejohtoa ja -tiimejä viestinnässä ja ideoit ja kehität alueen viestintää yhdessä heidän kanssaan. Kuulut viisihenkiseen Metsätalous Oy:n viestintätiimiin, jonka jäsenten kanssa työskentelet tiiviissä yhteistyössä. Esihenkilösi on Metsähallitus Metsätalous Oy:n viestintäpäällikkö.

Työssä menestyäksesi edellytämme, että sinulla on

  • ylempi korkeakoulututkinto viestinnästä tai muulta soveltuvalta alalta.
  • vähintään kahden vuoden kokemus organisaatioviestinnästä.
  • erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen sekä kyky tuottaa sujuvaa tekstisisältöä erilaisiin viestintäkanaviin.
  • monipuoliset sosiaalisen median taidot: käytät kuvia ja videoita julkaisuissasi, sinulla on myös visuaalista silmää.
  • erinomaiset organisointi-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Edellä kuvatun lisäksiedellytämme sinulta itsenäistä työskentelyotetta ja taitoa organisoida työtäsi joustavasti kiireisinä päivinä. Kestät painetta ja kykenet toimimaan myös haastavissa viestintätilanteissa. Metsähallituksen kokonaisuuden ja metsätalouden substanssin ymmärrys ovat eduksi. Myös luonnonvara-alan verkostojen ja sidosryhmien tunteminen ovat työssäsi hyödyksi.

Tehtävä sisältää ajoittaisia iltatöitä ja edellyttää myös matkustamista. Ajokortti (B) on työn hoitamisessa välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vaihtelevan ja haastavan työn viestinnän ja luonnonvarojen parissa ainutlaatuisessa organisaatiossa. Toimialueesi on koko Etelä-Suomen alue. Tuemme työntekijöiden hyvinvointia tarjoamalla hyvinvointi-, kulttuuri- sekä lounasedun. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hankkia työsuhdepolkupyörä koeajan jälkeen.

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Viestinnän asiantuntijan tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmässä vaativuusryhmään 11 (3 351,21 euroa). Henkilökohtainen palkanosa on 0 – 40 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.10.2024 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Päivi Lazarov, Metsähallitus Metsätalous Oy, p. 040 821 8292.

Soittoajat: ke 9.10.2024 klo 10-11, to 17.10. klo 14-15 ja ke 23.10. klo 14.15-15.

Osaamisalue: