Metsä Fibre Oy

Sähköautomaatioasentaja

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 21.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Sähköautomaatioasentaja

Sähköautomaatioasentaja Metsä Fibre Oy, Joutseno

Millainen työ sinua odottaa?

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen ammattitaitoiselle ja mieluiten aiempaa teollisuuskokemusta omaavalle sähköautiomaatioasentajalle. Monipuolinen tehtävä on ennakoivaa kunnossapitoa, suunnitelmallista töiden toteutusta, vikakorjauksia sekä raportointia SAP-järjestelmään. Oman osaamisesi ja mielenkiintosi puitteissa sinulla on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin investointi- ja kehitysprojekteihin.

Millaista osaamista etsimme?

Etsimme oma-aloitteista ja hyvät tiimityötaidot omaavaa sähköautomaatioalan ammattihenkilöä. Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta, sekä muutaman vuoden aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Työssä menestyäksesi sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä aktiivinen ote ongelmien ratkaisemiseksi.

Arvostamme osaamista Siemensin ohjelmoitavista logiikoista, Valmet DNA automaatiojärjestelmästä, sähkökäytöistä ja sähkönjakelun laitteistoista.

Uuden ajan ura Metsä Groupissa

Turvallisesti ja ammattitaidolla – tule tehtaidemme tekijäporukkaan. Metsä Groupin tuotantolaitoksilla työskentelee tuhansia ammattilaisia monipuolisissa ja vastuullisissa työntekijätehtävissä. Turvalliset puitteet ja moderni teknologia luovat tehtaistamme viihtyisiä työpaikkoja, joissa kelpaa tehdä töitä pitkälle tulevaisuuteen. Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Annamme arvoa hyvälle johtamiselle ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiselle. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään. Aloita uusi aika urallasi, tervetuloa Metsä Groupiin!

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttövarmuusinsinööri Pekka Kettunen. Pekan tavoittaa puhelimitse numerosta 050 502 0457 arkisin klo 14.00-15.00 välillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pekka.kettunen@metsagroup.com.

Lue lisää ja hae paikkaa 30.9.2024 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Metsä Group

Osaamisalue:

Metsä Fibre Oy

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Meillä investoidaan kasvuun, uusien biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Kansainvälinen konsernimme tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia eri alojen huippuammattilaisille.