Mesvac Oy

Aliurakoitsija-asentajia

  • Sijainti Pohjois-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Lappi, Keski-Pohjanmaa, Kainuu
  • Julkaistu 02.09.2024, 16:17
  • Suljettu 15.09.2024, 23:59

Aliurakoitsija-asentajia

Etsimme reippaita Aliurakoitsija-asentajia laiteasennustehtäviin Pohjois-Suomesta!

 

Tarjoamme monipuolisia laiteasennustehtäviä laajasta ja laadukkaasta tuotevalikoimastamme, pääset työskentelemään mm. Euroopan johtavan ovitoimittajan huipputuotteiden parissa.

Meillä yrittäjän ei tarvitse hakea työtä itselleen, vaan hoidamme sen puolestasi sopimuksen mukaan. Työnjohtomme organisoi ja aikatauluttaa työkohteesi yrittäjälle valmiiksi.

Työ on liikkuvaa, ja edellyttää hitsaustaitoa ja sähköalan perusosaamista tai käytännön työssä hankittua vastaavaa pätevyyttä. Erityyppinen kone- ja / tai laiteasennuskokemus luetaan eduksesi. Etsimämme henkilö on sosiaalinen, reipas, yrittäjähenkinen ja tulet hyvin toimeen asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kotisivuilta tarkempaa tietoa tuotteistamme sekä yrityksestämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Pehkonen puhelimitse 050 5629517.

Vapaamuotoiset hakemukset tai kyselyt oheisen hakupainikkeen kautta, 15.9.2024 mennessä.

Osaamisalue:

Mesvac Oy

Mesvac Oy on alansa johtava kotimainen autotallinoviin, teollisuusoviin, kuormauslaitteisiin, ilmasulkuihin, murtosuojiin, palo-oviin ja niiden huoltoon erikoistunut yritys. Mesvac Oy on osa Hörmann Group-konsernia. Liikevaihtomme on n. 38 milj. € ja henkilöstömäärä on 200. Tuotantolaitoksemme ja pääkonttorimme sijaitsee Kirkkonummen Jorvaksessa.