Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy

Elementtivalmistaja (puuelementtitehdas)

  • Sijainti Veteli
  • Julkaistu 19.09.2024, 8:14
  • Haku päättyy 04.10.2024, 0:00
  • 04.10.2024, 0:00

Elementtivalmistaja (puuelementtitehdas)

Etsimme asiakkaamme kanssa yhteistyössä puuelementtien valmistukseen innokkaita ja vastuullisia tuotantotyöntekijöitä Vetelin tehtaalle. Toviomme, että sinulla on taitoa käsitellä erilaisia työkaluja, mahdollisuus kaksivuoroyöskentelyyn sekä aiempaa kokemusta rakennusalalta tai puusepäntöistä. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on hyvä asenne sekä aito halu oppia!

Työtehtäviä tehdään kahdessa vuorossa ja työ on kokopäiväistä. Töitä tehdään osana tiimia ja itsenäisesti, joten tiimityöskentelytaidot ovat tärkeä osa arsenaaliasi. Katsomme eduksi myös voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta voimme nämä tarvittaessa sinulle kouluttaa.

Työt alkavat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät tai tarvittaessa sopimuksen mukaan. Töitä on tarjolla ainakin syksyyn asti, mutta mahdollisesti myös pidempäänkin. Tarvittaessa tarjoamme apua majoituksen järjestämisessä.

Toivomme sinulta:

* Vuorotyövalmiutta
* Oma-aloitteisuutta
* Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä
* Sujuvaa suomen tai enlannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

* Apua majoituksen järjestämiseen
* Kilpailukykyisen palkan
* Hyvän työyhteisen ja tsemppaavat esihenkilöt!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Käy myös katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: