Mentek Advisors Oy

Projektipäällikkö, sähkönjakeluverkot / Helen Sähköverkko Oy

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 06.09.2024, 15:29
  • Haku päättyy 20.09.2024, 23:59
  • 20.09.2024, 23:59

Projektipäällikkö, sähkönjakeluverkot / Helen Sähköverkko Oy

Helen Sähköverkko Oy on asiakasmäärältään Suomen kolmanneksi suurin sähkönsiirtoyhtiö. Palvelemme Helsingissä yli 414 000 asiakasta ja sähköverkkomme on yksi maailman luotettavimmista. Helsinkiläinen kohtaa puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Sähköverkon suunnittelun, rakentamisen, kunnossapidon ja käytön lisäksi toimitamme asiakkaillemme sähköliittymiä niin pieniin kuin isoihin kohteisiin tai vaikka vain tilapäistä käyttöä varten. Vastaamme myös sähköenergian mittauksesta ja välitämme etäluettavien sähkömittareiden tiedot keskitettyyn tiedonvaihtojärjestelmään, josta sähkönmyyjät tai asiakkaan valtuuttamat palveluntarjoajat voivat niitä hyödyntää. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6500 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri. Lue meistä lisää

Helen Sähköverkko Oy on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan sekä sähköiseen liikenteeseen. Helen on tarina uudistumisesta ja muutoksen voimasta. Olemme maailmanluokan osaamisellamme luotsaamassa energia-alaa tulevaisuuteen kohti parempaa, eli puhtaampaa ja tehokkaampaa energiaa.

Parempi energia kuvastaa myös heleniläisyyttä ja kun toimimme arvojemme luotsaamina, rakennamme jokaisena päivänä Helenistä meille kaikille paremman energian työyhteisöä, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Oletko sähköverkkojen tekniikkaa ymmärtävä projektinjohdon ammattilainen? Investoimme merkittävästi sähköverkkoinfrastruktuurin uudisrakentamiseen ja nykyisen verkon modernisointiin. Etsimmekin nyt sinusta vahvistusta joukkoomme näiden projektien rakennuttamisen pariin. Tule rakentamaan uutta energia-aikakautta kanssamme!

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, sähkönjakeluverkot

Tehtävässä pääset keskeiseen rooliin Helsingin seudun sähköverkon merkittävän investointiohjelman toteuttamisen parissa. Kuulut 15 henkilön Investointien hallinta -ryhmään, jossa lähimpinä työkavereinasi ovat investointien toteutuksesta vastaavat projektipäälliköt. Tehtävässä on joustavat työajat sekä mahdollisuus työskennellä myös etänä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Käpylässä.

Projektipäällikkönä tulet vastaamaan suurjännitteisen jakeluverkon 110 kV kaapelointi- ja sähköasemaprojektien rakennuttamisprojekteista. Olet aktiivisesti mukana hankkeen valmistelu- ja kilpailutusvaiheesta aina verkon avainten luovutukseen asti. Projektin aikana ohjaat hankkeen suunnittelua sekä johdat projektin etenemistä, aikataulua ja budjetissa pystymistä luonnollisesti tärkeintä eli tavoitteen toteutumista ja asiakastyytyväisyyttä unohtamatta. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, konsulttien, suunnittelu- ja urakoitsijakumppaneiden, Helsingin kaupungin, viranomaisten sekä Helenin sisäisten sidosryhmien kanssa. Vastaat projektin osapuolten tiedonsaannista ja raportoinnissa sekä myös projektin mahdollisten haasteiden ratkaisemisesta. Projektin valmistuttua kokoat projektiaineiston ja analysoit sen onnistumisen sekä ammennat siitä saadun tieto-taidon tulevien hankkeiden tueksi. Pääset kehittämään kanssamme myös investointiprosesseja ja projektien toimintamalleja.

Millaista osaajaa etsimme? Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta projektien vetämisestä sähköverkkoihin liittyen. Sinulla on ymmärrystä projektien hallinnasta, sidosryhmäyhteistyöstä sekä projektin kustannusten ja laadun seurannasta. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen suurjännitteisen sähköverkon suunnittelusta tai rakennuttamisesta sekä projektiprosessien kehittämisestä. Projektipäällikön työssä menestymistä tukee, jos sinulla on aiempaa kokemusta ihmisten johtamisesta. Suomen lisäksi sinulta sujuu työkielenä myös englanti.

Toimintatapasi on tehokasta, järjestelmällistä, organisoitua jämäkkää projektinjohtamistapaa unohtamatta. Olet proaktiivinen ja suhtaudut uusien toimintatapojen kehittämiseen positiivisesti. Tiedät ja tunnet projektin onnistumiseen vaikuttavat tekijät ja sinut tunnetaan nimenomaan onnistuneiden projektien takuuhenkilönä. Olet lisäksi yhteistyökykyinen ja rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamuksen ympärillesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen roolin lisäksi osaavan työyhteisön sekä erinomaiset mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittymiselle. Meillä on hyvät henkilöstöedut, joihin lukeutuvat mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, sähköauton latausetu sekä henkilöstösähkö. Lisäksi saat käyttöösi Epassin liikunta- ja kulttuuriedun sekä hyvinvointiedun sekä monia muita etuja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Jätä hakemuksesi Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Työsuhde:Toimeksianto Rekrytointitoimeksianto: Helen Sähköverkko Oy
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Jätä hakemuksesi ilmoituksen Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: