Mentek Advisors Oy

Myyntijohtaja, vientimyynti / T-Drill Oy

  • Sijainti
  • Julkaistu 22.08.2024, 15:58
  • Haku päättyy 20.09.2024, 23:59
  • 20.09.2024, 23:59

Myyntijohtaja, vientimyynti / T-Drill Oy

T-DRILL suunnittelee, valmistaa ja markkinoi putken haaroitukseen, käsittelyyn, katkaisuun ja muotoiluun käytettäviä koneita ja laitteita. Valikoimaamme kuuluu putkentyöstöratkaisuja niin pienempiin kuin isompiinkin tarpeisiin muutaman kilon käsikoneista kymmenien tuhansien painoisiin teollisuuskoneisiin ja manuaalista ratkaisuista täysautomaattisiin. Kaikki nämä syntyvät oman tuotekehityksen ja valmistuksen voimin. Tämä vankka panostus tuotekehitykseen, huoltoon ja tehokkaaseen tuotantoon yhdessä monen vuosikymmenen kokemuksen kanssa ovat tehneet T-DRILListä erikoisalansa edelläkävijän.

T-DRILLin juuret ovat Suomessa, markkinat maailmalla. Vientiin tuotannostamme menee noin 98 %, ja koneitamme on myyty jo yli 70 maahan ympäri maailmaa. T-DRILLillä on kolme toimipistettä; kaksi Suomessa ja yksi USA:ssa, Atlantassa. Olemme vuodesta 2013 kuuluneet osaksi Leinolat Groupia.

Oletko myynnin johtamisen ja vientimyynnin ammattilainen, jolla on kyky rakentaa menestystä yhdessä myyntitiimin, jälleenmyyjien ja muiden sidosryhmien kanssa positiivisella otteella? Saat johdettavaksesi osaavat myynnin ammattilaiset ja aktiivisen jälleenmyyjäverkoston. Pääset työskentelemään tuotteiden parissa, jotka tarjoavat asiakkaillemme selkeitä etuja kilpailijoihimme nähden. Tartu mahdollisuuteen ja tule jatkamaan kanssamme menestyvän vientiyrityksen tarinaa!

MYYNTIJOHTAJA, vientimyynti

Myyntiämme johtaa tällä hetkellä toimitusjohtajamme Jouni. Vahvan kasvumme myötä Jouni keskittyy jatkossa johtamaan yrityksemme strategista ja operatiivista kokonaisuutta ja näin olleen sinulle tarjoutuu mahdollisuus ottaa vastuu myynnin ja asiakkuuksiemme johtamisesta. Myynti- ja markkinointiorganisaatiossamme työskentelee 10 henkilöä Suomessa ja 6 henkilöä USA:ssa. Lisäksi ratkaisuitamme ja palveluitamme myy 40 jälleenmyyjää ympäri maailman.

Työskentelemme tyypillisesti yhdessä Laihialla noin 1-2 päivää viikossa. Työpisteitä meiltä löytyy Laihian lisäksi Seinäjoelta ja myös Leinolat Groupin tiloista Vaasassa. Luonnollisesti hyödynnämme joustavasti myös etätyömahdollisuuksia.

Millaisesta toimenkuvasta ja tehtävistä roolisi koostuu?

Myyntijohtajana tulet vastaamaan yrityksemme myynnin strategisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja tuloksista, myyntitiimien johtamisesta sekä jälleenmyyjäverkoston ja asiakassuhteiden kehittämisestä painopistealueena kansainväliset markkinat. Johdat joukkojasi ns. edestä, jossa myös omalla asiakasvastuullisella myynnillä näytät tiimillesi suuntaa. Luot tiimiisi innostavan ja eteenpäin katsovan ilmapiirin ja otat tiimiläiset mukaan suunnitteluun ja tavoitteiden asetantaan. Yhdessä muun johdon, tiimin ja sidosryhmiemme kanssa kehität tuotteitamme ja palveluitamme asiakaslähtöisesti ja edelläkävijän asenteella. Työ edellyttää matkustusvalmiutta pääsääntöisesti ulkomailla noin 50-70 päivää vuodessa. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajallemme.

Arjen työtehtäviäsi:
– Myyntitiimin johtaminen ja jälleenmyyjien sekä USA:n myynnin tukeminen
– Myyntitoiminnan suunnittelu ja tavoitteiden asettaminen sekä budjetointi
– Myynnin tulosten seuranta ja analysointi, kehitystoimenpiteiden käynnistäminen sekä raportointi
– Markkina- ja kilpailija-analyysit sekä kasvumahdollisuuksien tunnistaminen
– Tuotteiden ja palveluiden hinnoittelustrategioiden kehittäminen eri markkinoille sidosryhmien kanssa
– Asiakassuhteiden ja asiakastyytyväisyyden yleinen kehitys
– Markkinointistrategian ja -kampanjoiden suunnitteluun osallistuminen, sisältäen messut- ja muut myyntiin liittyvät tapahtumat

Millaista osaamista sinulta toivomme? Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta sekä kokemusta ja näyttöjä erityisesti teknisten ratkaisujen myynnistä kansainvälisillä pelikentillä. Olet johtanut myyntitiimejä ja sinulla on kyky rakentaa myyntitoiminnoista systemaattisesti ja tavoitteellisesti toimiva kokonaisuus, jossa kaikki tunnistavat yhteisen tavoitteen ja oman roolinsa sen saavuttamisessa. Olet vahva neuvottelija ja tunnet erilaiset sopimuskäytännöt. Sinulla on kokemusta jälleenmyyjäverkoston kanssa työskentelystä ja sen kehittämisestä. Luemme eduksesi modernin markkinoinnin (digi-/somemarkkinointi) osaamisen. Kansainvälinen toimintaympäristömme vaatii suomen kielen lisäksi englannin kielen hallintaa. Muu kielitaito on eduksi.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka omaa sopivasti kunnianhimoa ja tavoitteellisuutta. Esihenkilönä olet valmentava ja innostava. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Uudistamis- ja kehittämishalu kuuluvat vahvasti luonteenpiirteisiisi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ja dynaamisessa yhtiössä sekä mahdollisuuden jättää käden jälkesi T-Drillin kasvuun ja menestystarinaan. Myynnin ja myynnin johtamisen näkökulmasta meillä on tarjota erinomainen onnistumisen mahdollisuus. Saat johdettavaksesi osaavien ammattilaisten tiimin, jossa on hyvä yhteishenki ja halu onnistua. Pääset työskentelemään tuotteiden ja ratkaisujen parissa, jotka ovat laadukkaita ja kilpailukykyisiä. Saat työllesi yrityksemme täyden tuen, sillä panostamme vahvasti tuotekehitykseen, moderniin markkinointiin ja näkyvyyteen.

Työsuhde-etujamme:
– ePassi (liikunta, kulttuuri ja hyvinvointi)
– Työsuhdepyörä
– Laaja työterveyshuolto Pihlajalinnassa
– Kuntosalin vapaa käyttö
– Kannustava palkkiojärjestelmä

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae tehtävään Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Työsuhde:Toimeksianto Rekrytointitoimeksianto: T-Drill Oy
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae tehtävään Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,