Mehiläinen Oy

Vastaava ohjaaja (SOSIONOMI, SAIRAANHOITAJA), Lehtosiipi, Familar oy, Ylöjärvi

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 16.09.2024, 10:55
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Vastaava ohjaaja (SOSIONOMI, SAIRAANHOITAJA), Lehtosiipi, Familar oy, Ylöjärvi

Tule mukaan kehittämään nykypäivän päihdekuntoutusta lastensuojelussa!

Vastaava ohjaaja (SOSIONOMI, SAIRAANHOITAJA), Lehtosiipi, Familar oy, Ylöjärvi

Lehtosiipi on 14-paikkainen lastensuojelun ympärivuorokautista hoitoa antava erityisyksikkö 12–18 vuotiaille päihteillä oireileville ja käytöshäiriöistä kärsiville lapsille. Taustalla voi olla traumahistoriaa ja/tai neuropsykiatrisia haasteita. Yksikön viitekehyksenä toimii traumainformoitu työote. Yksikkö on tullut osaksi Familaria helmikuussa 2024 ja syksyn 2024 aikana tilat remontoidaan vastaamaan nykypäivän lastensuojelun tarpeita. Remontin jälkeen (12/2024) käynnistämme toisenkin asuinyksikön toiminnan. Tähän kehittyvään tiimiin haemme vastaavaa ohjaajaa.
Vastaavana ohjaajana pääset luotsaamaan innokasta ja positiivista työryhmää, jossa työskentelee vastaavan ohjaajan lisäksi 8 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Työryhmässä on sekä pitkän kokemuksen omaavia konkareita että toiminnan laajentumisen myötä lastensuojelumaailmaan siirtyneitä työtekijöitä.

Työhösi vastaavana ohjaajana kuuluu oman asuinyksikön hoito- ja kasvatustyön päivittäinen johtaminen sekä laatutyöskentely. Toimit oman asuinyksikkösi lähiesihenkilönä ja osana yksikön esihenkilötiimiä. Esihenkilötiimiin kuuluu lisäksesi yksikönjohtaja sekä toisen asuinyksikön vastaava ohjaaja. Pääset roolistasi vahvasti mukaan kehittämistoimintaan oman yksikkösi osalta, mutta myös valtakunnallisesti lastensuojelun saralla. Familarin päihdeyksiköiden kesken toimii aktiivisesti päihdetyön kehittämistyöryhmä.
Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, vastuuntunteva ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä persoona, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat toimia osana tiimiä, mutta pystyt ottamaan vastuuta vaikeistakin työtehtävistä ja suoriutumaan niistä itsenäisesti. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja halun oppia uutta.

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden toimia ja kehittyä esihenkilötehtävässä Suomen johtavassa lastensuojelun organisaatiossa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, vahvaa tukea ja kiinnostuksesi mukaista koulutusta esihenkilötehtäviin sekä mahdollisuudet edetä urallasi.

Vastaavana ohjaajana sinulta edellytetään sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa. Sinulla on useamman vuoden kokemus lastensuojelun sijaishuollosta ja olet mahdollisesti jo aiemmin toiminut esihenkilötyössä. Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelun erityisyksikössä toimimisesta ja esihenkilötyöstä, mutta esihenkilötyön kokemus ei ole välttämätöntä. Työ on arkipäiviin painottuvaa kaksi- tai kolmivuorotyötä, sinulla on vastaavana ohjaajana mahdollisuus olla suunnittelemassa omaa työtäsi.

Lääkeluvat ja EA tulee olla voimassa ja jos ne eivät ole, yksikkö kouluttaa. Meillä jokainen työntekijä käy myös MAPA-koulutuksen työnantajan järjestämänä. Kaikki työntekijät koulutetaan lisäksi viitekehyksen mukaiseen työskentelyyn. Ajokortti on välttämätön. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustanselvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikostaustaote.

Kun työskentelet Familar Oy:ssa sinulle kuuluvat Mehiläisen laajat henkilöstöedut, liikuntasaldo, kattava työterveyshuolto ja mahdollisuus osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin sekä johtamisen että substanssin osalta.
  

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa 1.12. tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerromme mielellämme lisää arkisin klo 9–15.
Yksikönjohtajan sijainen Janette Kurikka
040 183 8849
janette.kurikka@familar.fi

tai

Palvelujohtaja Piia Särkilampi
040 824 2783
piia.sarkilampi@familar.fi 

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: