Mehiläinen Oy

Terveydenhoitaja Onnikoti Valo, Kuopio

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 13.09.2024, 15:35
  • Haku päättyy 27.09.2024, 23:59
  • 27.09.2024, 23:59

Terveydenhoitaja Onnikoti Valo, Kuopio

Terveydenhoitaja, Onnikoti Valo, Kuopio

Tule tekemään kehitysvammaisten ohjaustyötä ja rakentamaan kodin tuntua ainutlaatuiseen joukkoomme Onnikoti Valoon, Kuopioon!
 
Haemme terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lokakuussa avattavaan uuteen ja moderniin kotiimme Kuopion Rautaniemessä!
 
Mihin tulet töihin?
Onnikoti Valo avautuu lokakuussa Kuopion Rautaniemeen ja tarjoaa kodin 14 ympärivuorokautista palveluasumista ja 8 yhteisöllistä asumista tarvitseville kehitysvammaisille. Tavoitteenamme on asiakaslähtöinen, itsemääräämisoikeutta kunnioittava kohtaaminen .Onnikoti Valossa elämme mahdollisimman tavallista elämää tavallisessa asuinympäristössä!

Ammattitaitoinen henkilöstömme omaa kuntouttavan ja ohjaavan työotteen. Työntekijöiden rooli on tukeva ja ohjaava – pyrimme siihen, ettei asioita tehdä asukkaan puolesta. Kaikki kotimme ohjaajat vastaavat työvuorossaan asukkaan hyvästä hoidosta ja ohjauksesta sekä ovat tietoisia heidän asioistaan. Meillä asioita ja ratkaisuja pohditaan yhdessä. Meillä viihtyy henkilö, joka kykenee itsenäiseen työntekoon, mutta taitaa myös tiimityön elementit.

Mitä pääset tekemään?
Terveydenhoitajana toimit asukkaidemme terveyden edistämisen ammattilaisena ja huolehdit yhdessä toisten ohjaajien kanssa heidän terveydentilan seurannastaan arjen ohjaus- ja hoivatyön lomassa. Toimit myös yksikön vastuusairaanhoitajana huolehtien lääkehoidon kokonaisuuden ja omavalvonnan. Teet tiivistä yhteistyötä tiimivastaavan, RAI-vastaavan ja yksikön johtajan kanssa, joten yksin ei asioita tarvitse pähkäillä! Sinulle on luontevaa jakaa tietämystäsi ja näkemyksiäsi tiimissä sekä koostaa tietoa kirjalliseen muotoon. Et epäröi osallistua asukastyöhön ja omatuokioihin – olet valmis lähtemään myös asukkaiden asiointikäynteihin mukaan!
 
Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi terveydenhoitaja ja omaat myös sairaanhoitajan pätevyyden. Ajattelutapasi on terveyden edistämistä tukeva, mutta uskallat ottaa kantaa myös arkipäiväisiin sairaanhoidollisiin asioihin, joita kotioloissa saattaa tulla vastaan. Kannat repussasi jo työkokemusta muutaman vuoden ajalta ja tartut asioihin vastuuntuntoisesti, lääkehoitovastaavan rooli ei nostata sinulle hikipisaroita. Vammaistyö ei ole sinulle välttämättä tuttua, mutta suhtaudut uuden oppimiseen avoimin mielin.

Miksi tulisit meille töihin?
Koet tärkeäksi päästä kartuttamaan kokemustasi vammaistyöstä ja haluat edistää erityisryhmän terveyttä. Pääset luomaan toimintamalleja uudessa yksikössä tiimin ja esihenkilösi johdolla – meillä voidaan työskennellä yksinkin, mutta ei yksinäisesti! Tule meille aitoa kohtaamista arvostavaan yhteisöön, jossa ilot ja surut jaetaan! Olemme joustava työnantaja ja kaikki osallistuvat työvuorojen ja arjen suunnitteluun. Meillä on aktiivinen tyhy-toiminta ja löydämme työkavereistamme tukea ja vahvuutta jokaiseen päivään!
Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Onnikotien työntekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Työ on 2-vuorotyötä tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen sekä lääkehoitovastaavan lisä.
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa 7.10.2024 tai sopimuksen mukaan.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Mari Sisso
040 484 8115 (arkisin klo 8–16)
mari.sisso@mehilainen.fi

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: