Mehiläinen Oy

Sairaanhoitaja, Provesta, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 30.08.2024, 9:15
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Provesta, Turku

Haluatko työskennellä innostavassa ja kehittyvässä työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen! 

Provestan toimintayksiköt ovat osa Ykköskotien sosiaalipalveluita. Provesta on Ykköskotien palvelutuote erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavanomaiseen asuinympäristöön.

Haemme SAIRAANHOITAJAA Turussa pian avautuvaan uuteen toimintayksikköömme. Sairaanhoitajana työskentelet mielenterveyskuntoutujien asumispalveluissa.

Sairaanhoitajana huolehdit asukkaiden hyvinvoinnista ja voinnin arvioinnista sekä vastaat lääkehoidon toteuttamisen kokonaisuudesta. Arjen työ on liikkuvaa ja monipuolista. Teet työssäsi myös asiakkaiden kokonaisvaltaista arjen ohjausta ja elämän tukemista asiakkaan omassa kodissa, yksikössä yhteisissä tiloissa ja asioinneissa yksikön ulkopuolella. Tuot myös aktiivisesti ajankohtaista tietoa työyhteisön käyttöön mielenterveystyöstä, kuntoutuksesta ja lääkityksen toteuttamisesta.

Tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva, huumorintajuinen, oma-aloitteinen ja asiakkaiden ja työyhteisön hyvän kohtaamisen omaava kuntoutuksen ammattilainen. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Työ yksikössä on kaksivuorotyötä.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita.

Osana organisaatiotamme saat henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja ja meillä tekeminen saa olla hauskaa, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen voi vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 22.9.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla.

Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja työstä antaa:
Sanna Bergdahl, palvelupäällikkö
sanna.bergdahl@mehilainen.fi
puh. 0407364645

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: