Mehiläinen Oy

Sairaanhoitaja Porin Mehiläisen lääkärikeskukseen

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 10.10.2024, 9:35
  • Haku päättyy 25.10.2024, 23:59
  • 25.10.2024, 23:59

Sairaanhoitaja Porin Mehiläisen lääkärikeskukseen

Meillä Porin Mehiläisilläkin on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.
 
Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Porin Mehiläisen lääkärikeskukseen
 
Elämä tehtävänä – Sairaanhoitaja – YouTube
 
Tiimimme kaipaa vahvistusta – etsimme joukkoomme iloista ja huumorintajuista työkaveria ja asiakkaat kaipaavat palvelualtista ja ammattitaitoista sairaanhoitajaa osaksi palvelukokemustaan. Työnkuvasi sairaanhoitajana Porin Mehiläisen lääkärikeskuksessa on monipuolinen ja tilanteen tullen myös muuttuva. Siihen kuuluu lääkärikeskuksen eri toimintoja, kuten asiakaspalvelua, päivystysvastaanottoa, avovastaanottoa, puhelin- ja toimistotyötä. Sairaanhoitajan rooli on meillä hyvin tärkeä ja vastuullinen, ja työyhteisön jäsenet toimivat tasavertaisina työkavereina. 
 
Tässä työssä tarvitset hyvää kliinistä osaamista, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, avarakatseisuutta ja tiimihenkeä sekä kykyä sietää painetta ja keskeneräisyyttä. Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksesi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen. 
 
Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja, joka tarkoittaa meille sitä, että haluamme että työ ja vapaa-aika on hyvin yhdistettävissä ja työntekijät saavat vaikuttaa itse työskentelyynsä. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. 
 
Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa. Kielitaito suomi, ruotsi ja englanti. 
 
Hae tehtävää viimeistään 25.10. perjantaihin mennessä. Hae kuitenkin pian, koska haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palvelupäällikkö Antti Poukka
0504114449
antti.poukka@mehilainen.fi
ma-pe klo 15-16
 
Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: