Mehiläinen Oy

Sairaanhoitaja, Mainiokoti Kustaa, Kuusankoski

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 26.08.2024, 11:30
  • Haku päättyy 25.09.2024, 23:59
  • 25.09.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Mainiokoti Kustaa, Kuusankoski

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Kustaalle, Kuusankoskelle.

Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kotiimme.

Mainiokodit tarjoavat ikääntyneille asumis- ja hoivapalveluita ja luo parempaa ikääntyneiden hoivaa Suomeen. Mahdollistamme jokaiselle asukkaallemme laatulupaustemme mukaisesti yksilöllisen ja hyvän elämän. Tavoitteenamme on olla toimialan laatujohtaja sekä alan houkuttelevin työpaikka. Mainiokoti Kustaa on ympärivuorokautista, laadukasta hoivaa ikääntyville tarjoava, valoisissa ja avarissa tiloissa toimiva yksikkö Kuusankosken keskustassa. Kotimme sijaitsee kauniissa maisemissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kodissamme asuu 66 asukasta ja työskentelee iloinen joukko monipuolisia ammattilaisia.

Sairaanhoitajana osallistut yksikkömme lääkehoitoon. Pääset myös tekemään jokapäiväistä ohjaus- ja hoitotyötä sekä kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme aktiviteetteja asukkaillemme.

Odotamme sinulta erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Tulet hyödyntämään osaamistasi mm. seuraavissa vuorovaikutustilanteissa:
– Lääkäri- ja apteekkiyhteistyö
– Henkilöstön ohjaaminen niin lääkeasioissa kuin sairaanhoidollisissa ja terveydenhoidollisissa asioissa
– Asukkaiden vuosittaiset terveystarkastukset ja kaikki asukkaiden terveydenhoitoon liittyvät asiat
– Sinulla on tärkeä rooli läheisyhteistyössä

Sinulla on mahdollisuus monipuolisiin työtehtäviin omien vahvuuksiesi pohjalta. Pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään asukaslähtöistä hoivatyötä sekä yksikön laatutyötä muiden tiimiläisten kanssa. Kehität muistisairaiden hoitoa, kuntoutusta ja palveluja ja viet ikäihmisten laadukasta hoivaa ja arvokasta hyvinvointia eteenpäin. Pääset näkemään ja tutustumaan asukkaiden terveydentilaan kokonaisvaltaisesti. Olet isossa roolissa pienissäkin arjen asioissa sekä kodin kehittämisessä oman työsi näkökulmasta.

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja tai opintojesi loppusuoralle ennättänyt opiskelija. Mainioon tiimiimme sopii parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä.

Mainiokoti Kustaalla pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun.

Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työtekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Tulevien työkavereidesi mietteitä:
”Meillä on hyvä henki ja mukava porukka.”
”Oikeanlaisella ohjauksella toimintakyky kasvaa, myös läheisiltä on tullut kiitosta.”

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.

Tehtävä on kokoaikainen.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Terhi Pellinen
040 132 7463 (arkisin klo 8–15)
terhi.pellinen@mainiokodit.fi 

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: