Mehiläinen Oy

Sairaanhoitaja, Mainiokoti Kruunu, Varkaus

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 23.08.2024, 15:35
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, Mainiokoti Kruunu, Varkaus

Sairaanhoitaja, Mainiokoti Kruunu, Varkaus

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Kruunuun, Varkauteen!

Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Varkauden yksikköömme.

Mihin tulet töihin?
Mainiokoti Kruunu on ympärivuorokautista, laadukasta hoivaa ikääntyville tarjoava, viihtyisässä tiloissa toimiva yksikkö Varkaudessa. Kotimme sijaitsee rauhallisella alueella Varkauden keskustassa. Kodissamme on 44 asukaspaikkaa ja meillä työskentelee osaava joukko monipuolisia ammattilaisia.

Mitä pääset tekemään?
Sairaanhoitajana pääset tekemään jokapäiväistä hoitotyötä ja kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme säännöllisesti aktiviteetteja asukkaillemme. Sairaanhoitajana pystyt hyödyntämään osaamistasi mielenkiinnon kohteiden mukaisesti esimerkiksi lääkehoitovastaavana, kirjaamisvastaavana, RAI-vastaavana tai saattohoitovastaavana.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja tai opintojesi loppusuoralle ennättänyt opiskelija. Joukossamme viihtyy parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelemisestä.

Miksi tulisit meille töihin?
Mainiokoti Kruunussa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Työyhteisössämme työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia, siistijä ja kokki. Olemme joustava työnantaja ja huomioimme työvuorosuunnittelussa yksilölliset toiveet. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työntekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Tulevien työkavereiden mietteitä
”Työkavereilta saa aina jeesiä, meillä kaikki tukevat toisiaan”

Työ on päivätyötä tai 2-vuorotyötä sopimuksen mukaan. Palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen (G22D) sekä mahdollinen tehtäväkohtainen lisä.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian.
Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa.

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Mirja Keinänen
040 192 7871 (arkisin klo 8-16)
mirja.m.keinanen@mehilainen.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: