Mehiläinen Oy

Sairaanhoitaja, lääkevastaava, Mainiokoti Wanha Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 12.09.2024, 9:55
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Sairaanhoitaja, lääkevastaava, Mainiokoti Wanha Lahti

Sairaanhoitaja, lääkevastaava, Lahti

Tule rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Wanhaan Lahteen!

Kaipaatko mukavaa työporukkaa ja työtä ikääntyneiden kanssa. Me etsimme uutta, ihanaa ja symppistä työkaveria meille Wanhaan Lahteen sairaanhoitajaksi. Vastuualueena sinulla olisi lääkevastaavana toimiminen. Meillä on mielettömän upea joukko hoitajia, vain sinä puutut. Meillä saa nauraa ja nauttia arjesta täysillä asukkaiden kanssa! Tervetuloa!

Työ on pääasiassa päivätyötä ja työsuhde on kokoaikainen. Haethan tehtävää 30.9.2024 mennessä. Työsuhde voi alkaa jo rekrytoinnin aikana.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Innostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Anu-Maija Koskinen
puh. 0406716896
anu-maija.koskinen@mainiokodit.fi
Tavoitettavissa parhaiten klo 14 jälkeen

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: