Mehiläinen Oy

Röntgenhoitaja, Mehiläinen Hämeenlinna

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 05.09.2024, 9:20
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Röntgenhoitaja, Mehiläinen Hämeenlinna

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme röntgenhoitajaa Mehiläinen Hämeenlinnaan 
Onko sinulla pettämätön röntgenkatse ja oletko säteilytyön rautainen ammattilainen? Jos omaat röntgenhoitajan koulutuksen ja haluat työskennellä tiimissä, jossa jokainen röntgenhoitaja on asiantuntija, käännä katseesi kohti Mehiläistä! Meillä työskentelet tärkeänä osana asiakkaiden hoitoketjua yhteistyössä mukavien radiologiemme kanssa.  
 
Hämeenlinnassa toteutetaan seuraavia kuvantamistutkimuksia: 
Natiiviröntgentutkimukset 

Ultraäänitutkimukset 

Mammografiatutkimukset 

Magneettitutkimukset

Jos olet ammattilainen yhdessä tai useammassa näistä modaliteeteista, ota meihin yhteyttä, niin tutustutaan lisää! Meillä voit työskennellä kokoaikaisen työsuhteen lisäksi myös osa-aikaisena, mikäli se sopii paremmin elämäntilanteeseesi. Meille on tärkeää löytää ratkaisut, jotka sopivat parhaiten työntekijöillemme, sillä tyytyväinen röntgenhoitaja tarjoaa myös asiakkaille valtakunnan parasta kuvantamispalvelua! 
 
Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen pystyy vaikuttamaan oman yksikön toimintaan. Mehiläisen yksityisissä lääkärikeskuksissa työskentelee yli 100 röntgenhoitajaa. Tervetuloa osaksi Mehiläisen kuvantamisperhettä! 

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palkkaus: sopimuksen mukaan

Tutustu röntgenhoitajan työhön Mehiläisessä täältä: 

Innostuitko? Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!  

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 22.9.2024 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palvelupäällikkö Mira Puuppo
0409374401
mira.puuppo@mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: