McDonald’s Suomi

Ravintolatyöntekijä McDonald’s Kajaani

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 16.09.2024, 14:34
  • Haku päättyy 30.09.2024, 3:00
  • 30.09.2024, 3:00

Ravintolatyöntekijä McDonald’s Kajaani

Upouusi Kajaanin McDonald’s etsii iloisia ja reippaita työkavereita!

Kajaanin ravintola avataan marraskuun aikana. Koulutukset alkavat marraskuun alussa Kajaanin ravintolassa.

Haluatko mielenkiintoisen ja opettavaisen työn mukavassa porukassa? Oletko vähintään 18-vuotias? Onko sinun mahdollista työskennellä eri vuorokauden aikoihin olevissa työvuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin? Onko sinulla ystävällinen ja palveluhenkinen asenne – kuvaillaanko sinua ehkä ahkeraksi ja iloiseksi? Työntekijämme ovat avainhenkilöitä asiakastyytyväisyyden ja hyvän työilmapiirin luomiseksi!

Jos vastasit kyllä, niin sovit meille loistavasti!

Tarjoamme:
– Joustavat ja vaihtelevat työvuorot eri vuorokaudenaikoihin, ravintolat ovat auki 24/7 – Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen joustavilla työtunneilla ja -ajoilla – Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön: meille henkilökuntamme viihtyvyys on erittäin tärkeää!
Etsimältämme henkilöltä löytyy:

– Ystävällistä ja reipasta vieraanvaraisuusasennetta
– Itsenäistä ja vastuullista otetta työhön
– Hygieniapassi (jos sinulla ei vielä passia ole, voit suorittaa sen 3 kuukauden kuluessa aloituksesta)
– Mahdollisuus työskennellä eri vuorokaudenaikoina (aamu-, päivä-, ilta- ja yövuoroissa) – Olet täysi-ikäinen – Suomen kielen taito katsotaan eduksi 
Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia, ja voivat sisältää niin asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta kuin siisteyden ylläpitämistä. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii uusien asioiden oppimisesta, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Lisäksi työntekijä tulee toimeen suomen tai englannin kielellä ja tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin.

Sinulla ei tarvitse olla mitään aikaisempaa työkokemusta. Me pidämme huolen siitä, että saat tarvittavan koulutuksen työn laadukkaaseen suorittamiseen.

Tästä huikeasta työmahdollisuudesta on tulossa TE-live lähetys perjantaina 20.9.24 klo 11 alkaen. Pääset lähetykseen tästä linkistä: https://te-live.fi/lahetykset/5F7uv57mv. Voit laittaa omia kysymyksiä ja kommentteja suoraan lähetykseen tai ennakkoon. Lähetyksestä jää tallenne katsottavaksi jälkikäteen.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 9-29 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:9
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

McDonald’s Suomi

Me Mäkkärillä uskomme, että ensimmäinen työpaikka on merkittävässä roolissa nuoren itsenäistymisessä. Ensimmäinen palkka antaa vapauden tehdä omia valintoja ja oikeuden ohjata omaa arkea. Ennen kaikkea työ avartaa maailmaa ja antaa tilaa unelmille.

Mäkkäri on saanut etuoikeuden olla ensimmäinen työpaikka ja kasvualusta jo yli 40 000 nuorelle Suomessa. Nämä nuoret ovat olleet mukana rakentamassa Mäkkärin tarinaa ja hyvän fiiliksen työpaikkaa vuodesta 1984 lähtien, kun ensimmäinen ravintolamme avattiin Tampereen keskustorille. Heidän ansiostaan yhdemmäisyys ei ole mikään tyhjä lupaus, vaan aito määritelmä keskuudessamme vallitsevasta ryhmähengestä. Tästä työstä haluamme kiittää ihan kaikkia upeita työntekijöitämme – siis eläköön itsenäinen nuori!