McDonald’s Suomi

Apulaisravintolapäällikkö McDonald’s Tampere, Nokia & Ylöjärvi

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 09.09.2024, 14:39
  • Haku päättyy 22.09.2024, 3:00
  • 22.09.2024, 3:00

Apulaisravintolapäällikkö McDonald’s Tampere, Nokia & Ylöjärvi

Haemme vakituiseen työsuhteeseen apulaisravintolapäällikköä McDonald’s-ravintolaan Tampereen alueelle. Tampereen, Nokian ja Ylöjärven McDonald’s ravintolat muodostavat yhdessä yrittäjämme Hannu Wiinikaisen organisaation.

Koulutus tapahtuu organisaation sisällä useammassa eri toimipisteessä ja lopullinen ravintola määritetään yhdessä koulutuksen jälkeen sinne, missä tarve on. Koulutuksessa käydään läpi ketjun koko koulutuspolku – ravintolatyöntekijä, kouluttaja/asiakasvastaava, vuoropäällikkö ja apulaisravintolapäällikkö/ravintolapäällikkö, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parhaimmat valmiudet työskennellä ravintolan johdossa.

Toivomme, että henkilöstön johtaminen on sinulle luontevaa ja että tartut innolla toimeen kehittääksesi ravintolan toimintaa ja henkilöstöä jatkuvasti. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä ravintolapäällikön ja koko esihenkilötiimin kanssa. Apulaisravintolapäällikkönä olet yksi ravintolan luottohenkilöistä. Vastaatte yhdessä ravintolapäällikön kanssa operatiivisesta toiminnasta, asiakas- ja työtyytyväisyydestä, kannattavuudesta sekä taloudellisesta tuloksesta. Johdat toiminnallasi ravintolan henkilöstöä, tuotteita ja laitteita varmistaaksesi erinomaisen asiakaskokemuksen niin sisäisille kuin ulkoisille asiakkaille. Tahtotilana on, että koulutuksen jälkeen sinulla olisi valmiudet sekä halu edetä ravintolapäälliköksi asti.

Me tarjoamme sinulle kokeneen tiimin ja täyden tuen työhösi kattavan perehdytyksen kera. Mäkkärillä on laajat koulutusmahdollisuudet ja kansainvälinen ketju tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet urallasi. Ja tietenkin ruokailet puoleen hintaan kaikissa ravintoloissamme ympäri Suomen.

Tehtävä on kokoaikainen ja palkkaus on Matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimuksen mukainen. Organisaatiomme nykyisten apulaisravintolapäälliköiden keskimääräinen palkkahaarukka on kuukaudessa 2700-3000 e ilta-, yö- ja pyhätyölisineen.

Jos koet, että juuri sinä olet motivoitunut ja valmis ottamaan vastuuta apulaisravintolapäällikkönä, lähetä meille hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa on 22.9.2024 asti.

Apulaisravintolapäällikkönä sinä:
– Johdat ravintolan henkilöstön kehittymistä ja koulutusta yhdessä ravintolapäällikön kanssa
– Rakennat ja kehität ravintolasi asiakas- ja työtyytyväisyyttä
– Tunnet, toteutat ja valvot asiaankuuluvia henkilöstökäytäntöjä, lakeja ja työturvallisuuteen liittyviä menetelmiä ravintolassasi
– Pidät yllä raaka-aineisiin, valmiisiin tuotteisiin, palvelun nopeuteen ja -laatuun sekä siisteyteen ja hygieniaan liittyviä toimintatapoja
– Kannustat ja valmennat henkilöstöä yhdessä saavuttamaan asetetut tavoitteet ja kontrolloit ravintolan kuluja
– Seuraat ravintolan ympäristöä, kuten ravintolakiinteistön ja piha-alueen kuntoa sekä ravintolan laitteiden toimivuutta
Kokemusvaatimukset työtehtävään:
– Aiempi työkokemus ravintola-alalta
– Vähintään vuoden työkokemus esihenkilötehtävistä
– Hyvä suomen ja englannin kielen taito
Lisäksi odotamme sinulta:
– Erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– Aitoa tahtoa johtaa, kehittää ja valmentaa ravintolan henkilöstöä parhaaseen mahdolliseen suoritukseen
– Intoa sekä halua oppia ja kehittyä. Tahtotilana on, että koulutuksen jälkeen sinulla olisi valmiudet sekä halu edetä ravintolapäälliköksi asti

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

McDonald’s Suomi

McDonald's on Pohjoismaiden suurin ravintolaketju, jossa asioi päivittäin 600 000 asiakasta. McDonald’s on tunnettu ikonisista tuotteistaan, joista paras esimerkki on legendaarinen Big Mac. McDonald'silla on Pohjoismaissa yli 430 ravintolassa yhteensä noin 20 000 työntekijää, joiden tehtävä on tarjota kaikille asiakkaille erinomainen ravintolakokemus.