Mäntsälän kunta

Yhdistelmätyöntekijä

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 21.10.2024, 12:35
  • Haku päättyy 04.11.2024, 14:00
  • 04.11.2024, 14:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Yhdistelmätyöntekijä

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän ateria- ja puhtauspalveluissa toimintaamme ohjaa asiakaspalvelun näkökulma. Palveluiden keskiössä ovat lapset ja nuoret. Meitä yhdistää yhteinen tavoite oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnin, hyvän ruoan ja siistin sekä viihtyisän oppimisympäristön luominen. Uskomme vastuulliseen työotteeseen ja tiimimäiseen työskentelytapaan. Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Etsimme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen yhdistelmätyöntekijää. Tehtävässä työaika jakautuu puoliksi ateria- ja puhtauspalvelutehtävien kesken. Työsuhteen alkaessa ateriapuolen työtehtävät suoritetaan Ehnroosin uudella koululla ja työ sisältää astiahuoltoa, keittiön avustavia tehtäviä sekä asiakaspalvelutehtäviä. Puhtauspalvelujen kohde tulee sijaitsemaan lähellä Ehnroosin koulua, jotta siirtyminen olisi mahdollisimman helppoa. Työskentely tapahtuu arkipäivisin ma-pe, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Edellytämme 18 vuoden ikää. Ateriapalvelutyössä hygieniapassi on välttämätön, tai sen voi suorittaa heti työsuhteen alkaessa. Alan ammatillinen peruskoulutus ja/ tai työkokemus tehtäviin vaaditaan. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55) ennen sijaisuuden alkamista.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja Mäntsälän kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka: 2122,49€kk. Lisäksi voidaan maksaa kokemusvuosilisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.  

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Työ alkaa 11.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi sähköisesti 4.11.2024 klo 14.00 mennessä osoitteessa: Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi). Liitä hakemukseen hakukirje ja ansioluettelosi.

Saatuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme haastatteluajan. Haastatteluja voidaan aloittaa jo hakuajan ollessa vielä käynnissä. 

Lisätietoja: TuotantovastaavaTerhi Marttinen ja Ehnroosin koulun ateriapalveluvastaava Erja Vaara:  etunimi.sukunimi@mantsala.fi, p. Marttinen: 040 314 6055, Vaara: 040 314 5321  ja Puhtauspalvelut Kirsi Koli p. 040 314 5478

 

 

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi