Mäntsälän kunta

Vahtimestari

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 30.08.2024, 9:00
  • Haku päättyy 20.09.2024, 12:00
  • 20.09.2024, 12:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vahtimestari

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Teknisen ja elinvoimapalveluiden toimintakulttuuria kuvaa yhteisöllinen ja rento työtapa. Olemme noin 200 ammattilaisen joukko, jossa kannustamme ja pidämme huolta toinen toisistamme. Toimintaamme ohjaa kuntalaisten tarpeet, kehittymisenhalu sekä yhteisöllisyyden vahvistaminen. Toimitilapalveluiden tulosalueella työskentelee noin 22 ammattilaisen joukko.

Haemme uudistuvaan organisaatioomme vahtimestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tulet tekemään yhteistyötä kunnan eri toimijoiden kanssa, joten odotamme sinulta vahvaa osaamista ja yhteistyökykyä. Tehtävä sijoittuu tekninen ja elinvoiman palvelualueelle ja siellä toimitilapalveluiden tulosalueelle. 

Keskeinen asemapaikkasi on Mäntsälän monitoimitalo, jossa sijaitsee mm. nuorisotila sekä kirjasto. Monitoimitalolla työskentelee jo tällä hetkellä yksi vahtimestari, mutta kävijämäärien ja tehtävien lisääntymisen vuoksi vahvistamme toimintaa toisella vahtimestarilla. Työ keskittyy ilta-aikaan ja viikonloppuihin. Toisinaan voit työskennellä myös muissa kiinteistöissä, aina siellä missä vahtimestaripalvelua / järjestyksenvalvontaa tarvitaan. Yhteistyö on tiivistä paitsi työparisi kanssa, myös mm. koulujen opettajien, nuorisotyöntekijöiden, kirjaston henkilökunnan, yksityisasiakkaiden sekä eri tapahtumajärjestäjien kanssa.

Tehtäviisi kuuluu:

  • monitoimitalon yleinen järjestyksenvalvonta
  •  tilavarausten tarkkailu ja tilojen valvominen
  •  asiakkaiden ohjeistaminen tilojen käytössä 
  •  erilaisten tapahtumien järjestelyissä avustaminen, kuten audio, valaistus, katsomo, jne.

Tehtävänäsi on pitää yllä järjestystä, jotta käyttäjillä on terveellinen, turvallinen ja viihtyisä harrastus/työympäristö. Työ vaatii itsenäistä harkintaa päätöksentekokykyä ja joustavuutta mm. työtehtävien suhteen. Olet ulospäinsuuntautunut, hallitset asiakaspalvelun ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet kiinnostunut ammattialasi kehityksestä ja osaat tuoda ratkaisuja sen hyödyntämisestä päivittäisessä toiminnassa. Aktiivisuus ja käytännönläheisyys kuvaavat työotettasi. Meillä pääset näyttämään osaamistasi. 

Sinulla on:

  • turvallisuusalan perustutkinto
  •  suoritettu järjestyksenvalvojan kurssi
  •  kokemusta vahtimestarin/järjestyksenvalvojan tehtävistä
  •  riittävät tietotekniset valmiudet ja suoriudut hyvin perusohjelmistojen käytöstä
  •  luotettava ja oma-aloitteinen työote
  •  hyvät ongelmanratkaisutaidot

Katsomme eduksi kulunvalvonta- ja kameravalvontatekniikoiden tuntemuksen.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen työehtosopimuksen ja Mäntsälän kunnan palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2036,84 eur/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa työkokemuksesta riippuen maksimissaan 8%:n ammattialalisää. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Otamme elämäntilanteesi huomioon työurasi eri vaiheissa. Meillä voit sovittaa joustavasti yhteen työn ja muun elämän. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Tuemme työssä jaksamista liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Pasi Santala, puh. 040 314 5096 tai pasi.santala@mantsala.fi.

Jätä hakemuksesi sähköisesti 20.9.2024 klo 12.00 mennessä osoitteessa: Avoimet työpaikat – mantsala.rekrytointi.com. Liitä hakemukseen hakukirje ja ansioluettelosi. 

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue: ,

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi